Hoppa till innehåll
Jobwise AB logotyp

Projektledare inom teknikinformation och driftsäkerhet

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du Berg Marins nästa projektledare? Har du förmågan att hantera flera projekt simultant och driva engagemang hos dina kollegor samtidigt som kvaliteten alltid står i fokus? Ansök nu!

Projektledare inom Teknikinformation och Driftsäkerhet till Berg Marin

Om Berg Marin:

Berg Marin är ett teknikinformationsbolag med säte i Karlskrona som tillhandahåller beskrivningar, manualer, utbildning, scheman av huvudsakligen marina enheter, men även industriella anläggningar med mera. Organisationens kompetens möjliggör för säkerställandet av installation, uppstart, drift och underhåll för kunden.

Koncernen Ö-borgen som Berg Marin ingår i står inför en fortsatt tillväxt och söker en Projektledare till Karlskrona. Du kommer erbjudas en arbetsplats ombesörjd av mycket kompetenta kollegor.

Berg Marin genomsyras av en långsiktighet och ett hållbart tänk, allt som Berg Marin gör ska präglas av kvalité, ombesörja miljö och arbetsmiljö. Personalstyrkan har idag en familjär stämning, högt i tak och stor del i denna rekryteringsprocess läggs vi dina personliga egenskaper.

Om rollen:

I denna nyckelposition kommer du att ha en central roll i att koordinera och leda projekt som involverar teknikinformatörer och underhållsingenjörer. Ditt ansvar omfattar att säkerställa att tekniska dokument och underhållsplaner är korrekt utformade, organiserade och kommunicerade både internt och externt. Du kommer att arbeta nära våra kunder och team för att säkerställa att alla projekt levereras med högsta kvalitet, i tid och inom budget.

Du kommer även vara med och producera i denna roll inför bland annat projektleveranser, uppstarter och likande, men huvudfokus ligger på att hålla ihop projekten.

Denna roll är belagd på antingen Djupvik eller Öckerö, beroende på vad som passar dig bäst.

Vem är du?
  • Du har erfarenhet som projektledare
  • Är tekniskt kunnig med förmågan att förstå och översätta komplexa tekniska koncept.
  • Har starka organisatoriska och kommunikativa färdigheter.
  • Kan leda och motivera team för att uppnå mål och hålla höga prestandastandarder.
  • Erfarenhet från den marina branschen är meriterande.
Krav:
  • Teknisk bakgrund, gärna inom maskin- eller mariningenjörsvetenskap dock inget krav.
  • Förmåga att effektivt hantera flera projekt samtidigt.
  • Goda kunskaper i MS Office, särskilt Excel.
  • Starka ledaregenskaper och förmåga att arbeta effektivt i team.
Jobwise AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juli 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi tror att ledarskap är kärnan i att attrahera, behålla och noggrant vårda begåvade individer. Att avancera i våra rekryteringsprocesser ger dig möjlighet att ta ditt nästa karriärkliv i en utvecklande miljö där vi, som rekryteringsföretag, ger chefer och ledare insikter för en effektiv onboarding och värdefulla verktyg för arbetstagarens långsiktighet. Därav blir omsorgsfulla samarbeten med duktiga ledare nyckeln till din, vår partners och vår framgång.

Med denna filosofi och metodik, erbjuder vi de optimala förutsättningarna för din framgång och utveckling. Vi fokuserar inte enbart på rekrytering av kompetens, utan även på att skapa rätt villkor när våra kandidater tar nästa karriärsteg och hittar den nivå som ger nya anställda känslan av att hela tiden utvecklas.