Hoppa till innehåll
Moelven Valåsen AB logotyp

Underhållsmekaniker

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du vara med på vår påbörjade utvecklingsresa och skapa skillnad? Vi söker två nya kollegor till vår underhållsorganisation på Moelven Valåsen AB i Karlskoga. 

Kort om rollen

I rollen som underhållsmekaniker ingår du i underhållsavdelningen som är ett team på 22 personer. Dina övergripande arbetsuppgifter är att utföra reparationsarbeten och förebyggande underhåll på vår produktionsutrustning. Du kommer ha nära samarbete med produktionspersonal. Vi ser gärna att du är aktiv i att bidra med att utforma metoder och rutiner för att förbättra och effektivisera vårt arbetssätt. I ditt arbete har du hjälp av vårt  underhållssystem,  API-pro, som du kommer vara en aktiv användare av dvs rapportering och uppföljning sker i det och är avgörande i ditt arbete .  

Arbetstiden är dagtid. Skiftgång och beredskap kan bli aktuellt. Arbetsuppgifterna utförs i nära samarbete med övriga funktioner. 

Du behöver kunna hantera svenska väl i både tal och skrift samt är körkort ett krav.Vem är du?

Vi söker dig som har relevant teknisk gymnasieutbildning med inriktning mot mekanik samt erfarenhet av arbete med mekaniskt underhåll. Om du har god kännedom om mekanik, hydraulik, pneumatik, tribologi och viss datavana är detta meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom att du har ett högt säkerhetsfokus, är serviceinriktad och uppriktig. Du har troligtvis en förståelse och förmåga att utföra systematiskt förbättringsarbete med syfte att höja anläggningseffektiviteten samt din grupps effektivitet. Du är bra på att ta egna initiativ samtidigt som du är en god lagspelare.Hos oss får du
  • Bli en del av ett gott gäng med kollegor
  • Ett varierat arbete
  • Möjlighet till att vara med och påverka verksamhetens utveckling
  • Möjlighet till kompetensutveckling genom både utbildning och erfarenhetsutbyte

Har du funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Andersson, Underhållschef, 010-122 54 20 alternativt  via e-post. joakim.andersson@moelven.se.

Intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att söka!

Moelven Valåsen AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.

Moelven Valåsen AB är ett  modernt sågverk i Karlskoga. Vi är 120 anställda, producerar 400 000 m3 sågade varor och omsätter ca  1 miljard SEK.

Mer information om Moelven.