Hoppa till innehåll
Ahlstrom Aspa Bruk AB logotyp

Mekaniker till Aspa Bruk

Publiceringsdatum
18 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Mekaniker se hit!

Är du en person som tycker om att arbeta brett med många olika arbetsuppgifter?

Tycker du om att samarbeta och hitta lösningar på problem tillsammans i en framåtdrivande och utmanande industri?

Ta chansen, bli en del av vårt underhållsteam på Aspa Bruk!

På Aspa Bruk arbetar vi tillsammans med planerat och avhjälpande underhåll på alla mekanisk utrustning och rörsystem i fabriken.

Ingen dag är den andra lik!

En vanlig arbetsvecka kan innehålla allt från felsökning, reparation och underhåll till ombyggnad och installering av ny mekanisk utrustning.

Som mekaniker arbetar ni ofta i team där ni själva tar mycket ansvar för hur arbetet läggs upp och prioriteras. Vi tror hårt på att delaktighet och ansvarstagande gör oss starkare och bidrar till bättre kvalitet på vårt underhållsarbete!

Du som söker till oss som mekaniker bör ha en verkstadsutbildning eller liknande utbildning i botten, alternativt mångårig erfarenhet av liknande arbete. Har du dessutom erfarenhet av hydraulik, svetsning, maskinbearbetning eller pumpteknik är det meriterande.

Som mekaniker hos oss arbetar du dagtid med beredskap enligt schema.

Tveka inte, bli en av oss! Välkommen till Ahlstrom Aspa Bruk.
Ahlstrom Aspa Bruk AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ahlstrom Aspa Bruk AB tillverkar blekt och oblekt sulfatmassa från förnyelsebar råvara. Vi månar om att gemensamt skapa en arbetsplats som ska präglas av respekt och omsorg för den enskilde individen och vi sätter hälsa och säkerhet först. Aspa Bruk erbjuder en stor bredd på arbetsuppgifterna och eftersom vi är en relativt liten organisation hjälps vi åt att lösa problem. Detta medför också närhet till andra beslutsfattare och med stor möjlighet att påverka. Anläggningen har ca 190 medarbetare och produktion bedrivs årets alla dagar.

Ahlstrom är en global ledare inom fiberbaserade material som levererar innovativa och hållbara lösningar till kunder över hela världen. I vårt erbjudande finns dekorpapper, filtermaterial, releasepapper, slipbaspapper, non-woven, elektrotekniskt isoleringspapper, glasfibermaterial, förpacknings- och etikettmaterial, tejp, material för medicinska ändamål och diagnostiklösningar. Vår årliga nettoomsättning är cirka 2,7 miljarder euro och vi har cirka 7 800 anställda. Läs mer på www.ahlstrom.com