Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du industrierfarenhet och är nyfiken på att bli en del av den satsningen som vi nu gör i Karlskoga på Moelven Valåsen AB då finner du kanske denna roll som operatör hos oss som intressant. Vi önskar förstärka driftteamet på Moelven Valåsen med några fler kollegor som kommer vara en viktig bidragande del i produktionen och ett tillskott i ett engagerat team.  

Kort om rollen

I rollen som operatör är dina övergripande ansvarsområden säkerhet, drift och kvalitetsuppföljning. Dina arbetsuppgifter innefattar bl a processövervakning, operatörsunderhåll och kvalitetskontroller. I rollen ingår även att praktiskt hantera virkesflödet där även tunga lyft kan förekomma. 

Du ingår i ett arbetslag som går 2-skift, men där skiftgången kan variera över tid. Vem är du?

Du som person är viktig i teamet, vilket gör att vi värderar personliga egenskaper högt. Vi tror du är en engagerad och driven person som har en grundläggande positiv syn på saker och ting. Det är troligt att du har en gymnasieutbildning i grunden och erfarenhet från industriell produktion och van av att arbeta med systematiskt förbättringsarbete och uppföljning. Vidare ser vi gärna att du har vana från att rapportera i system, trivs med skiftarbete och förmåga att skapa och dokumentera nya rutinbeskrivningar. Vi ser mycket positivt på om du som en bonus även har träkunskap och har behörighet för truckkort (B1,C2, C3b). 

Vi ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten. Hos oss får du
  • bli del av ett härligt gäng kollegor 
  • bli en del av en spännande utveckling mot ett modernt digitaliserat sågverk.
  • möjlighet till kompetensutveckling genom både utbildning och erfarenhetsutbyte
  • möjlighet att arbeta och lära dig flera avdelningar

Har du funderingar på tjänsten kontakta gärna våra ledare Magnus Jernberg eller Markus Kotiaho på angivna nummer. På grund av semestertider under ansökningsperioden är tipset att du skickar ett sms  i det fall du inte får kontakt så kan vi ringa tillbaka. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan så vänta inte med att söka.

Moelven Valåsen AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.

Moelven Valåsen AB är ett  modernt sågverk i Karlskoga. Vi är 120 anställda, producerar 400 000 m3 sågade varor och omsätter ca  1 miljard SEK.

Mer information om Moelven.