Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Trivs du i rollen som truckförare och är nyfiken på att bli en del av den satsningen som pågår hos oss på Moelven Valåsen AB i Karlskoga? då ska du passa på att läsa mer om rollen vi söker till just nu. Vi önskar förstärka teamet på avdelningen Panna och tork med några fler kollegor som kommer vara en viktig bidragande del i produktionen och ett tillskott i ett engagerat team.  

Kort om rollen

Behovet vi söker till är på vår avdelning Panna & tork som består av 12 personer. Som truckförare arbetar du tömning och lastning av tork samt omflyttningar inom vår produktionsanläggning. I rollen ingår även att du kommer delvis processövervaka utöver truckkörning. Du kommer att arbeta heltid och ingå i ett skiftlag som arbetar kontinuerligt 3-skift.Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från truckkörning och att du innehar truckkort för motviktstruck (B1) och praktisk erfarenhet. Även datorvana är fördelaktigt, då det även är en del registrering och administration som ingår i rollen.  Vi ser det som en bonus om du även har hjullastarkort (C2) och möjligtvis träkunskap. 

Utöver att du har truckkort och körvana så är du som person viktig i teamet, vilket gör att vi värderar även personliga egenskaper högt. Vi tror du är engagerad och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du troligtvis strukturerad, har en god planeringsförmåga och sinne för ordning och reda. Du har ett effektivt arbetssätt vilket innebär att du lägger upp arbetet väl, kommunicerar med kollegor och utnyttjar tiden. Du är tekniskt intresserad för att kunna hantera datorer och de tekniska hjälpmedel som man behöver klara av i rollen. Du är noggrann och försiktig med hanteringen av våra paket och säkerhetsfokuset är högt på agendan.  

Vi ser gärna kvinnliga sökanden till tjänsten.Hos oss får du
  • bli del av ett härligt gäng kollegor 
  • bli en del av en spännande utveckling mot ett modernt digitaliserat sågverk.
  • möjlighet till kompetensutveckling genom både utbildning och erfarenhetsutbyte
  • möjlighet att arbeta och lära dig flera avdelningar

Har du funderingar på tjänsten kontakta gärna vår ledare Patrik Svensson på angivet nummer. På grund av semestertider under ansökningsperioden är tipset att du skickar ett sms i det fall du inte får kontakt så kan vi ringa tillbaka till dig. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan så vänta inte med att söka. 

Moelven Valåsen AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.

Moelven Valåsen AB är ett  modernt sågverk i Karlskoga. Vi är 120 anställda, producerar 400 000 m3 sågade varor och omsätter ca  1 miljard SEK.

Mer information om Moelven.