Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

CNC-operatör till Adecco i Laxå

Publiceringsdatum
22 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du CNC-operatör och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter CNC-operatörer till våra kunder i Laxå.

Om tjänsten
Vi på Adecco söker en engagerad och kvalificerad CNC-operatör till våra kunder. Som CNC-operatör kommer du sköta och övervaka CNC-fräs- och svarvmaskiner. Du kommer att programmera och ställa in maskinerna för olika arbetsstycken samt utföra kvalitetskontroller för att säkerställa att produkterna uppfyller specifikationerna. Du kommer att arbeta självständigt samtidigt som du kommer vara en värdefull del av en arbetsgrupp. Arbetstiderna är dagtid mån-fre 7-16.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med CNC- färs och svarvmaskiner samt Heidenhain. Du ska ha en kunskap om CNC-programmering samt maskinställning. Vidare ska du ha en förmåga att tolka tekniska ritningar samt specifikationer. Det är också viktigt att ha en god förståelse för arbetsmiljö- och säkerhetsföreskrifter. För att vidare lyckas bra i tjänsten som CNC-operatör behöver du vara motiverad, ordningsam och lyhörd.

Krav för tjänsten är:
- Minst 2 års erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör inom fräsning och svarvning.
- Bearberning
- Ritläsning

Vi lägger stor vikt vid personlig lämpligghet så är du arbetsvillig, social samt noggrann så är detta en tjänst för dig.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Evelina Wikström via Adecco´s växel 0101737300 alt. 0736848262

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
CNC-operatör, Laxå, Industri, Adecco,Svarv, Fräs.

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.