Hoppa till innehåll
Moelven Pellets AB logotyp

Processoperatör

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet inom industrin och söker nya spännande utvecklingsmöjligheter och vill vara med på ett äventyr? Vi söker nu sex processoperatörer till vårt nystartade bolag Moelven Pellets AB i Karlskoga.

Vi planerar driftsättning i början av september 2024 och fram till dess ska organisationen byggas och våra medarbetare komma på plats. Moelven Pellets AB producerar pellets baserat på råvara från Moelvens sågverk. Tillsammans skapar vi hållbarhet!



Kort om rollen

Som processoperatör kommer du ingå i ett team på 5 kollegor där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

  • processövervakning samt daglig drift med tillhörande underhållsarbete
  • löpande förbättringsarbete och optimering av våra arbetsprocesser och metoder
  • råvaruhantering
  • starkt fokus på HMS och kvalitet

Vi planerar för kontinuerlig skiftform.



Vem är du?

Vi tror du har en industriutbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot elektronik, automation, mekanik eller process i grunden. Du får gärna ha erfarenhet från liknande arbete inom industrin, gärna från processindustrin med kontinuerlig drift. Du har troligtvis ett starkt fokus på säkerhet och kvalitet. Har du även behörighet för att köra hjullastare är det meriterande.

Vi tror att du som söker är en målinriktad och arbetsam person som har en positiv inställning till att arbeta. Vi söker dig som är ansvarstagande, lösningsorienterad och en förmåga till att anpassa dig till olika situationer och arbeta på egen hand. Du är troligtvis van med att kommunicera och samarbeta med andra i din omgivning.

Vidare letar vi efter dig som önskar att arbeta med innovativa och energismarta produktionsmetoder inom bioenergi i Sverige. 

Vi bygger en liten och tajt organisation, vilket innebär att vi lägger extra stor vikt på dig som person.



Hos oss får du

Moelven erbjuder en utmanande tjänst med möjlighet att vara med att etablera och utveckla en ny historisk satsning i en traditionsrik och ledande skandinavisk industrikoncern. Med goda professionella och personliga utvecklingsmöjligheter kommer du vara en del av ett företag där hållbarhet är ett av de viktigaste värdena.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Gunilla Pettersson, platschef, på telefon 073-020 59 65. Du är välkommen med din ansökan senast den 12 maj 2024.

Moelven Pellets AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.

Moelven Pellets AB är ett nystartat bolag i Moelven koncernen, som bygger ny pelletsfabrik på Valåsen i Karlskoga. Fabriken som ska vara i drift hösten 2024 kommer att ha en produktionskapacitet på 80.000 ton pellets per år. Marknaden kommer primärt vara värmekraftverk ute i Europa, och råvaran består av restprodukter från Moelvens sågverk i Värmland.

 För mer information se www.moelven.se