Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Teamleader till SAAB Dynamics inom Produktvård

Publiceringsdatum
12 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en person som besitter ett stort tekniskt intresse och vill jobba nära tekniken samtidigt ha en teamleadroll? Är du en person som tycker om koordinering och har ett öga för noggrannhet samt struktur? Då kan det vara dig vi söker till vår kund Saab Dynamics i Karlskoga!

Om tjänsten
Saab Dynamics i Karlskoga är mitt inne i en tillväxtfas med stark orderingång och behöver därför stärka deras sektion inom produktvård som ett led i att kunna hålla lovade leveranser till deras kunder. Deras nystartade produktvårdsteam kommer utan tvekan vara en viktig del av denna tillväxtresa. Din avdelning jobbar mot det såkallde Ground Combat vilket innebär handburna vapen.

I din roll som Produktvårdskoordinator kommer ha en operativ roll där du förutom att arbeta med att utreda produktvårdsärenden även har ansvaret för att hålla ihop och stötta dina teammedlemmar samt ansvara för att koordinera guppens arbete. Vidare kommer rollen att innebära en central roll i kontakten med övriga delar av organisationen där du bland annat deltar i interna produktionssupportmöten och hålla koll på strikta deadlines. I rollen ingår också att skriva rapporter och dokumentera utredningar.

Teamet är i nuläget tänkt att bestå av två produktvårdsingenjörer samt en teamleader. På sikt så ser Saab möjlighet att teamet kommer att växa med ytterligare produktvårdsingenjörer för att möta det ökade behovet från kunder.

Vi söker dig som
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant teknikområde alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Besitter ett starkt tekniskt intresse
  • God kommunikation svenska och engelska
Vidare är det meriterande om du har erfarenhet från IFS eller liknande ERP system samt något CAD verktyg, För att passa in i yrkesrollen är du en strukturerad person med ett öga för noggrannhet. Vi tror du är en person som inte duckar för problem som möter din väg utan besitter på en god problemlösningsförmåga. Då du kommer jobba mot övriga avdelningar inom Saab är det viktigt att du är en serviceinriktad person och besitter en god kommunikativ förmåga.

Om kundföretaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land-, och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Företaget respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Om anställningen
Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd, vid var tids gällande, bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du blir direktanställd hos kunden efter 6-12 månader.

Vi tillämpar löpande urval, så tveka inte på att skicka in din ansökan.

Övrig info
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Så snart som möjligt
  • Placering: Karlskoga
  • Rekryteringsansvarig: Stina Högström, stina.hogstrom@friday.se
  • Lön: Marknadsmässig
Om Friday
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?