Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Operatör till Adecco i Karlskoga

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Som Operatör hos vårt kundföretag i Karlskoga kommer du att arbeta i tung industri för tillverkning av olika stålprodukter. Produkten värms upp på höga grader och formas sen enligt beställning, så dina uppgfiter på dagligbasis innebär framförallt att hantera och distrubuera material på olika sätt med hjälp av truck och traverse. Tjänsten sker i 2-skift varpå du kommer ingå i ett mindre skiftlag av personer som du under dina arbetspass kommer att samarbeta tätt med.

Tjänsten som Operatör är ett konsultuppdrag med start omgående och urvalet sker löpande.

Om dig
Ingen breddare erfarenhet krävs för denna tjänst utöver att ha jobbat inom industri tidigare för att ha förståelse hur den branschen ser ut samt fungerar. Du behöver ha truck- och traversestillstånd. Utöver det behöver du vara en person som är lyhörd, kvalitetsmedveten och ordningsam, samt med god förmåga att jobba i team.

Viktigt för tjänsten:
-Truckkort och traversekort
-Körkort

Annars så lägger vi stor vikt vid personliga lämplighet så är du en noggrann, intresserad och ambitiös som person så kommer detta jobbet passa dig.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommenatt kontakta ansvarig rekryterare:

Pontus Enblom via Adecco´s växel 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.