Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Elektronikkonstruktör till kund inom försvarsindustrin!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi efter dig som är intresserad av att axla en ledande roll med ansvar för det tekniska arbetet vid framtagningen av avancerade elektroniklösningar i en organisation som arbetar för ett säkrare samhälle! Vi söker efter medarbetare med några års erfarenhet inom elektronik som vill bidra med sin erfarenhet inom elektronikkonstruktion för att möta behoven i missilprojekt. Varmt välkommen in med din ansökan!



Om tjänsten

Hos vår kund kommer du arbeta nära dina kollegor på sektionen som ansvarar för elektronikkonstruktionen till alla produkter med elektronikinnehåll. Du kommer att arbeta aktivt med elektronikkonstruktion för missilsystem och arbeta med civila tillämpningar inom områden som övervakning och säkerhet.
I rollen som elektronikkonstruktör kommer du vara inriktad mot såväl digital konstruktion för signal och bildbehandling som analog konstruktion. Du kommer att arbeta med allt från kravhantering till utveckling fram till färdig produkt.
På detta uppdrag kommer det finnas möjligheter att låta ditt intresse visa väg genom att välja inriktning utifrån vad du finner är mest intressant! Dock kommer det primära fokuset naturligtvis ligga på att produkterna ska ha hög tillförlitlighet, och framförallt fungera i krävande miljöer med stora mekaniska påfrestningar och varierande temperatur.

I denna tjänst kommer du inneha en ledande roll, vilket innebär att du får möjlighet att ta initiativ och driva arbetet framåt. Det är därför viktigt att du har förmågan att kommunicera effektivt, strukturera arbetet och bidra med en positiv attityd. Som person är det av relevans att vara kvalitetsmedveten, analytisk och problemlösande då du kommer arbeta kvalitativt och vara med och bidra med din erfarenhet.

Du erbjuds

  • En arbetsplats där fokus kommer vara på din utveckling och trivsel
  • Chans till en tillsvidareanställning och fast månadslön via oss på Academic Work


Arbetsuppgifter
  • Elektronikkonstruktion - analog och digital
  • FPGA konstruktion
  • Tolkning och nedbrytning av krav
  • Stöttning vid test och verifiering
  • Specifikationer, designbeskrivningar och rapporter


Kvalifikationer
  • Har en ingenjörsexamen inom elektronik samt några års erfarenhet av hårdvarukonstruktion - analog och digital
  • Har erfarenhet inom systemteknik, elektronik och mätteknik

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet av en ledande roll med ansvar
  • Erfarenhet av Siemens Xpedition Enterprise
  • Erfarenhet av språk för konstruktion av programmerbara kretsar (VHDL)
  • Erfarenhet av hårdvarunära programering (C/C++)

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Målmedveten
  • Ordningsam
  • Ansvarstagande

Plats: Karlskoga

Startdatum: Så snart som möjligt

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket gör att det krävs en bakgrundskontroll som en del av rekryteringsprocessen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se