Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Elektronikingenjör till kund inom försvarsindustrin!

Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi efter dig med ingenjörsexamen som hunnit samla på dig ett par års erfarenhet av elektronikdesign. Nyfiken på något nytt? Här får du möjlighet att verka i en organisation som arbetar för ett säkrare samhälle. Ansök nu - urval sker löpande!



Om tjänsten

I denna roll söker vi efter en kreativ och driven elektronikingenjör med passion för innovation och teknisk utveckling som kommer arbeta hos vår kund inom försvarsindustrin. Här kommer du ges möjligheten att göra verklig skillnad genom att bidra med unika perspektiv från din tidigare arbetslivserfarenhet.

Det är viktigt att du som söker har ett genuint intresse för att lösa komplexa problem och förbättra befintliga lösningar. Du kommer arbeta nära dina kollegor och det är således viktigt att du besitter en god kommunikationsförmåga för att du och ditt team ska kunna samarbeta på bästa sätt för att uppnå gemensamma mål. Du kommer spela en viktig roll i alla skeden av utvecklingen av vår kunds elektroniska system och produkter!

Du erbjuds
  • En arbetsplats där fokus kommer att ligga på din utveckling och trivsel
  • Chans till tillsvidareanställning och fast månadslön via oss på Academic Work


Arbetsuppgifter
  • Innovativ design och utveckling av elektroniska system
  • Arbeta aktivt mot uppsatta mål
  • Aktivt bidra till kontinuerlig lärande och utveckling inom det senaste inom elektronik
  • Kvalitetssäkring och dokumentation av arbetet


Kvalifikationer
  • Har en ingenjörsexamen inom elektroteknik
  • Har minst 2 års erfarenhet av elektronikdesign
  • Har erfarenhet av elektronisk simulering och design
  • Besitter en naturlig fallenhet för att arbeta analytiskt med problemlösning
  • Trivs i konstellationen att arbeta i team

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Målmedveten
  • Ordningsam
  • Ansvarstagande

Plats: Karlskoga

Startdatum: Så snart som möjligt

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket gör att det krävs en bakgrundskontroll som en del av rekryteringsprocessen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se