Hoppa till innehåll
Chesterton Sweden AB logotyp

Orderhantering/Inköp

Publiceringsdatum
11 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Johan Edwards
Email
Telefon
Det här är tjänsten för dig som gillar Administration så Orderhantering/kundservice samt inköp och som vill arbeta i en större koncern, men ändå i ett litet företag med korta beslutsvägar, varierande arbetsuppgifter och stor frihet att organisera ditt jobb.

Vi söker en driven person som lockas av en tjänst med både orderhantering samt inköp och leveransplanering. Gedigen erfarenhet är självklart bra, men rätt personlighet och driv ännu viktigare, vilket gör att vi är öppna även för dig som är i början av din yrkeskarriär. Det viktigaste är inte vad du har gjort, utan vad du kommer att göra!

Tjänsten består av en mix av arbetsuppgifter där du och dina kollegor gemensamt ansvarar för vår order & inköpsplanering för att säkerställa att information och material finns tillgänglig för att kunna producera effektivt och leverera i rätt tid.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Orderhantering så hantering av försäljningsordrar, offerter, fakturor mm.
  • Inköpsplanering utav våra råmaterial till vår produktion samt övriga produkter.
  • Dialog och arbete med leverantörer, leverantörsuppföljning/ leverantörsutveckling.
  • Viss delaktighet vid behov i vår ekonomihantering.
  • Var behjälplig vid behov så fysisk hantering av våra produkter och råmaterial både kopplat till produktionen och förberedelser för transport till våra kunder.
  • Ständiga förbättringar.
  • Delaktig i vårt arbeta med lageruppbyggnad, inkl inventeringar.
Din Profil
Vi ser gärna att du har lämplig utbildning och några års erfarenhet från liknande arbete med inriktning Orderhantering/inköp från tillverkningsindustrin men drivet och rätt personlighet är som sagt minst lika viktigt.

Viss vana från diverse affärssystem är en merit som vi ser stort värde i.
I nuläget jobbar vi med Microsoft 365 F&O Svenska och engelska behöver du behärska med lätthet i tal och skrift.

För att lyckas i rollen behöver du vara kommunikativ, bra på problemlösning, vara strukturerad och noggrann. Samarbetsförmåga och initiativkraft är andra värdefulla egenskaper.

Vi Erbjuder
En anställning inom Chesterton Sweden innebär att du får jobba i ett professionellt företag i ständig utveckling. Genom bra prestationer har du goda möjligheter att utvecklas både som person som i din yrkeskarriär.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och tjänsten är tillgänglig omgående.

Information om tjänsten och företaget lämnas av Johan Edwards, 0708-148140

Ansökan önskas snarast, dock senast 2024-05-31 och kan skickas till johan.edwards@chesterton.com
Chesterton Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Chesterton® är världsledande när det gäller att hjälpa företag inom process industrin och tillverkare av maskinutrustning att förbättra processernas tillförlitlighet och effektivitet. Vi är kända inom en lång rad branscher för våra prisbelönta lösningar för pump- och ventiltätning, teknisk expertis, utrustningsunderhåll och slitageförebyggande produkter samt kunnig, praktisk lokal service.

I 140 år har vi gått i spetsen för utvecklingen inom branschen byggt på av vårt engagemang i att hjälpa våra kunder att bli mer lönsamma, mer produktiva och att ta ett större miljöansvar.