Hoppa till innehåll
Börjessons logotyp

Vi söker en Servicechef till Karlshamn och Karlskrona

Publiceringsdatum
05 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker en Servicechef till Karlshamn och Karlskrona

Vi behöver förstärkning till Börjessons Lastbilar i Karlshamn och Karlskrona. Vi söker dig som vill och kan leda Börjessons Lastbilar till att fortsätta vara den bästa arbetsgivaren i regionen. Vi söker dig som idag är en driven och närvarande ledare samt kan bygga relationer såväl internt som externt.

Dina arbetsuppgifter

Ansvarsområdet som servicechef innebär att styrning, planering och drift inom verksamhetsområdet sker med högsta effektivitet och lönsamhet. Ansvaret omfattar även relationer med medarbetare, kunder, generalagenter och myndigheter. Vidare säkerställa att Börjessons Lastbilar kan bibehålla och utveckla det förtroende som är skapat i relationerna genom åren.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Leda och fördela arbetet på respektive anläggning.
  • Delaktig i marknads- och aktivitetsplanering
  • Administration såsom fakturering, arbetsorderhantering och hantera löneunderlag, samt följa upp resultat kontinuerligt och vara delaktig i prognos/budgetarbete
  • Utveckling och rapportering av kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete
  • Personalhantering och kompetensutveckling med ansvar för personal på avdelningen för Servicemarknad
  • Delaktig i marknads- och aktivitetsplanering
Din bakgrund
  • 3-årig fordonsteknisk gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning
  • Minst 5 års teknisk och 2 års administrativ erfarenhet
  • Ledarskapsutbildning och/eller erfarenhet av ledarskap är meriterande
  • B-körkort krävs för tjänsten
Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg och stark i ditt ledarskap, samt van vid att driva och vara närvarande som chef. Viktigt är att du är van vid att leda i en verksamhet som är ständigt föränderlig utifrån krav som ställs från Scania och kunder, krav på kompetens och bemanning i verkstaden samt kan leda och utveckla relationer internt mellan medarbetare. Framgångsfaktorer i ledarskapet är ditt bemötande och du skapar engagemang genom ditt sätt att kommunicera. Som person har du ett genuint intresse för mekanik och teknik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i ett satsande företag. Hos oss erbjuder vi bra ersättningsvillkor i form av fast lön och årlig bonus med tillhörande ansvar med befogenheter. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten är en tillsvidareanställning. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning. Vi är ett kvalitetstänkande företag bland annat ISO 9001 / 14001 och Swedac certifierade.

Ansökan

Om du vill bli del i vår gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling är du välkommen att ansöka. Ansök via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com/.

Sista ansökningsdag 2024-05-26. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Vid frågor om tjänsten kontakta:

Servicemarknadschef Per-Ola Levin, per-ola.levin@borjessonsbil.se.

Läs gärna mer på www.borjessonslastbilar.se.

Välkommen med din ansökan!
Börjessons logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955. Verksamheten består av försäljning, service och reparation av nya och begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor, har mer än 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.