Hoppa till innehåll
Börjessons logotyp

Vi söker en personbilstekniker till Karlshamn

Publiceringsdatum
14 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker en Personbilstekniker till Karlshamn

Vår verkstad har full auktorisering för att ta hand om bilar för Audi, Volkswagen, Skoda och SEAT, samt VW Transportbilar. Vi söker ständigt nya utmaningar och siktar högt. Vilket gör att vi på Börjessons jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera en ny kollega till vårt starka team.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på Audi/Volkswagen/SEAT/Skoda personbilar samt Volkswagen Transportbilar. Hantera arbetsorder enligt standards och rutiner. Delta i garantihantering och utveckling av bolagets kvalitets och miljöarbete. Samt hantera våra kunders egendom på ett varsamt och betryggande sätt. Rollen innebär mycket kundkontakt varför det är viktigt att du uppträder positivt och förtroendefullt.

Din bakgrund

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning, dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst inom Volkswagen koncernen är meriterande. Tidigare erfarenhet av våra system är ett plus. Har du dessutom teknisk specialist erfarenhet är det av stort värde.

Du har känsla för service. Du söker lätt den information som behövs och har lätt för att ta till dig skriftliga instruktioner. Utöver detta har du även en god datorvana. B-körkort är ett krav. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Personliga egenskaper

Din personlighet och din inställning är det vi lägger störst vikt vid. Vi vill att du har ett genuint intresse för kunden och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och trivs med att ha kundens behov i fokus.

Som person är du väldigt strukturerad, noggrann och tycker att det är viktigt med ordning och reda. Du är lösningsorienterad, stresstålig och är bekväm med att arbeta under tidspress. Du gillar att ta egna initiativ samtidigt som du är en bra lagspelare.

Vi erbjuder dig det senaste inom biltekniken och det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas tillsammans med oss för att möta den nya tekniken.

Ansökan

Om du vill bli del i vår gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling är du välkommen att ansöka.

Ansök via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com

Vid frågor angående tjänsten kontakta rekryterande chef Sofie Enarsson via sofie.enarsson@borjessonsbil.se eller Tomas Olsson via tomas.olsson@borjessonsbil.se

Sista ansökningsdatum är 2024-04-30. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan!
Börjessons logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955. Verksamheten består av försäljning, service och reparation av nya och begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor, har mer än 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.