Hoppa till innehåll

Kokerimedarbetare

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Klosterdelikatesser förädlar produkter av kräftor och fisk fångade i främst Vättern och Vänern. Till vårt kokeri i Vadstena söker vi nu en person som kan ansvara för transporter från Karlsborg på morgonen, arbeta i kokeriet under dagen och avsluta med att köra tillbaka till Karlsborg på eftermiddagen. Det är därför en fördel om du bor i närheten av Karlsborg.

Vi letar efter dig som är serviceinriktad, har ett positivt sätt, ser vad som behöver göras och tycker det är kul att ta i där det behövs. Du behöver vara noggrann, kunna arbeta självständigt och i grupp, gilla ett högt tempo och vara bekväm med att det är stressigt emellanåt. Genom ditt sätt bidrar du till en hög trivsel för alla på arbetsplatsen. Kräftsäsongen är intensiv, men kort och säsongen pågår till som senast mitten av oktober. För rätt person kan det bli aktuellt med en förlängning.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i ett härligt gäng med många olika erfarenheter.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att: transportera kräftor från Karlsborg i lastbil (B-kort) till och från Vadstena, sortera kräftor, hjälpa till i kokeriet samt att säkerställa att våra livsmedelshygieniska rutiner efterlevs. Det förekommer en hel del lyft.

Lastbilskort C1E, eller CE är meriterande.

Låter detta intressant, skicka din ansökan via länken. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med din ansökan.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se