Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Extrajobb och sommarjobb som lokalvårdare i Kalmar!

Publiceringsdatum
30 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Brinner du för service och letar ett aktivt extrajobb? Vi söker nu serviceinriktade lokalvårdare till vår kund i Kalmar!

Information om uppdraget:

Vi söker nu individer som kan arbeta extra vid behov och vara beredda att rycka in med kort varsel och även jobba under sommaren mellan vecka 26-35. Vi behöver därför personer som är flexibla och har en lösningsorienterad inställning. Arbetstiderna är mellan kl. 06:00 och 15:00. För att vara lämplig för detta uppdrag krävs det att du antingen studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Detta söker vi:

* Du studerar, arbetar på minst 50% eller har egen verksamhet och kan hoppa in extra när det behövs.
* Du kan jobba under sommaren vecka 26-35.
* Du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift.
* B-Körkort.

Vid god prestation finns möjlighet till fortsatt arbete även under sommaren.
Bakgrundskontroll kommer att genomföras i rekryteringsprocessen.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting, och jobbar som uthyrd konsult hos vår kund. Du har med detta jobb stor möjlighet att påverka ditt schema och kunna arbeta extra vid behov under terminerna eller vid sidan av ditt andra arbete. Då det kan förekomma bokningar med kort varsel vid exempelvis sjukdom eller arbetstoppar är det viktigt att du är flexibel och tillgänglig så ofta du kan. Vi tillämpar löpande urval och tillsätter tjänsterna så snart vi hittat rätt kandidater.

Sökord: Sommarjobb, Lokalvård, Extrajobb, Kalmar, COOR

Sökord: Sommarjobb, Lokalvård, Extrajobb, Kalmar, COOR
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com