Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Ekonom till Jacobi Carbons

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Jacobi-gruppen är ett helägt dotterbolag till Osaka Gas Chemicals Co., Ltd. Vi är en av världens största tillverkare av aktivt kol med kokosnötskal som råvara. Kokosnötskal är den mest hållbara kommersiella råvaran för tillverkning av aktivt kol. Det används för rening av bland annat luft och vatten och tillverkas i våra fabriker i Asien. Jacobi Carbons har sitt huvudkontor i Kalmar.

Läs mer om oss: www.jacobi.net

Tjänstebeskrivning
Vi på Jacobi Carbons AB förstärker nu vårt ekonomiteam i Kalmar och söker därför en ekonom som, tillsammans med övriga i teamet, ansvarar för löpande redovisning, bokslut och rapportering med service i världsklass!

Rollen som ekonom innefattar:
* Kund- och leverantörsreskontra: Fakturahantering, Kontering av fakturor, In- och utbetalningar
* Löpande bokföring
* Delaktighet i månads- samt årsbokslut
* Allmänt förekommande administrativa arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen

Du trivs med den här typen av arbetsuppgifter och genomför dem med stort fokus på noggrannhet och kvalitet och i nära samarbete med dina ekonomikollegor.

Hos oss får du möjlighet att verka i ett internationellt bolag med säte i Kalmar. Placering av tjänsten är på huvudkontoret i Kalmar.

Kvalifikationer
Vi tror att du har en flerårig erfarenhet av att arbeta med olika delar av ekonomiprocessen eller en lämplig ekonomisk utbildning på högskolenivå i kombination med arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har arbetat i en internationell miljö.

Som person är du noggrann, prestigelös och ansvarstagande med god förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och strukturera ditt arbete. Du trivs med att arbeta i en bred, omväxlande roll och är en person med positiv inställning och god kommunikativ förmåga. Tjänsten ställer höga krav på din flexibilitet och samarbetsförmåga. Vidare värdesätter du att arbeta i ett team med god sammanhållning.

För att vara aktuell för denna tjänst behöver du ha vana av att arbeta i ekonomisystem samt ha goda kunskaper i MS Office, med tyngdpunkt i Excel. Då vi är en del av ett internationellt företag förutsätter rollen goda kunskaper i engelska samt svenska, såväl tal som skrift.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Salebäck på telefon 072-0908980 eller e-post marie.saleback@nearyou.se

Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se, senast den 26 maj 2024. I den här rekryteringen kommer vi att arbeta med ett löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag.

Med anledningen av den nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Funderar du på att flytta till Kalmar län?
Då kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På www.flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.