Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Kvalitetskontrollant till Solkompaniet

Sista ansökningsdag
08 september 2024 (12 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Vi söker en Kvalitetskontrollant till vår kund Solkompaniet i Hultsfred. Arbetet utförs i en internationell projektmiljö där du som Kvalitetskontrollant kommer du att ansvara för att kontrollera olika arbetsmoment och dokumentera eventuella avvikelser i fördefinierade formulär. Fokus ligger främst på mekaniska installationer, men även arbete med kabelschakt mm kan förekomma.

I din roll som Kvalitetskontrollant kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Kontroll av främst mekaniska installationer enligt ritningar och specifika krav.
- Dokumentation i Office-paketet.

Tjänsten som Kvalitetskontrollant är ett konsultuppdrag med start omgående eller enligt överenskommelse. Uppdraget sträcker sig t.o.m 2024-12-15.

Om dig
Vi söker dig som är flexibel och har en god samarbetsförmåga. I den här rollen är det viktigt att du kan anpassa dig till förändringar och hantera olika arbetsuppgifter med effektivitet och precision. Du har erfarenhet från bygg- och montageverksamhet, alternativt en utbildning som är relevant för rollen. Vi ser också att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, eftersom kommunikation och dokumentation är centrala delar av dina arbetsuppgifter.

Viktigt för tjänsten är:

- Goda kunskaper i svenska och engelska
- B-Körkort
- Detta är en tjänst på plats i Hultsfred, hybridarbete är inte möjligt

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Solkompaniet
Solkompaniets experter hjälper företag, fastighetsägare, investerare och markägare i Sverige att nå sina hållbarhetsmål och öka sina intäkter genom solceller på sina tak eller sin mark, samt erbjuda energilager med batterier och balanstjänster. Vi är en helhetsleverantör som våra kunder kan räkna med hela vägen; från planering och konsultation till installation och service.

Under Solkompaniets tak ryms installation av storskalig solel på tak och mark, grossist, service och utbildning. Det innebär otaliga synergieffekter för vår affär och stora utvecklingsmöjligheter för dig. Vi har höga ambitioner för vår väg framåt och vill att våra medarbetare växer i samma takt som bolaget.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofia Gillberg via Adecco´s växel 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.