Hoppa till innehåll

Sjuksköterska/Behandlare till Psykiatri öppenvård, Kalix

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Psykiatrin Sunderbyn tar sikte mot framtiden och arbetar hårt för att nå engagemang och delaktighet i linje med vår vision; För dig, med dig.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har goda kunskaper i svenska. Det är meriterande om du är utbildad specialistsjuksköterska, har KBT eller Case Manager-utbildning. Vidare är det meriterande om har erfarenhet av psykiatrisk öppen-/slutenvård, av Case manager-verksamhet och av samverkan med vårdgrannar.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är flexibel, kommunikativ, strukturerad och intiativtagande. Du är även relationskapande, serviceinriktad och har samarbetsförmåga som gör att du värderar och ser nyttan av samarbete med andra.  

Det här får du arbeta med
Gillar du att arbeta brett, har god problemlösningsförmåga och kan anpassa ditt arbetssätt utefter rådande situation? Då tror vi att du har goda förutsättningar för att trivas hos oss. Du bör ha en god samarbetsförmåga och trivas med att arbeta både självständigt och i team. Du är lugn, empatisk och lyhörd i ditt bemötande mot såväl patienter som kollegor. Viktigt med ett strukturerat och organiserat arbetssätt och att du kan prioritera i ditt arbete när situationen så kräver. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du får en central roll för ökad samverkan med vårdgrannar och implementeringen av nära vård till våra patienter. Det kommer att ske i en mobil organisation. Din roll inom enheten innebär kontakt med patienter, vårdgrannar och samtliga medarbetare - något som gör arbetet varierande och roligt. Arbetet är stimulerande och omväxlande med varierande arbetsuppgifter. Det finns goda möjligheter till utveckling inom vår organisation. Våra korta beslutsvägar ger dig stora möjligheter att påverka ditt arbete. På enheten arbetar cirka 27 medarbetare med olika kompetenser så som medicinska sekreterare, sjuksköterskor, läkare, skötare, fysioterapeut, arbetsterapeuter samt psykologer. Vi är en riktigt trevlig arbetsgrupp som består av både relativt nya medarbetare och de som är mer erfarna och som gärna delar med sig av sin kunskap. På vår mottagning arbetar vi i team och strävar efter att ge våra patienter ett snabbt och gott omhändertagande med hög kvalitet och ett professionellt bemötande.

Det här erbjuder vi dig
- Individanpassad introduktion
- Mentorskap, stöd från kollegor och handledning
- Kompetensförsörjning via intern- och extern utbildning, möjlighet till vidareutbildning
- Verksamheten omfattas av Region Norrbottens extra-satsning på sjuksköterskor https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Tillsvidareanställning på heltid med arbetstid dagtid, måndag-fredag. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se