Hoppa till innehåll

Nyfiken och hungrig CNC-operatör för NC / Trådgnist

Publiceringsdatum
27 april 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vår affärsidé är att vara en ledande leverantör av avancerade komplett-verktyg för plåtpressning till användare med krav på kostnadseffektiva processer i sin produktion. Tillsammans fyller vi Sivabs varumärke med yrkesstolthet, ansvarskänsla och medvetenhet om betydelsen av kvalitet i varje beslut och i varje detalj. Sivab har sedan starten 1996 levererat till kunder som ställer extremt höga krav på kvalitet, funktion och underhåll. Sedan 2004 och 2008 är vi certifierade enligt ISO 9001 och 14001 när det gäller försäljning, konstruktion, tillverkning och service av verktyg och produktionsutrustning. Våra kunder återfinns idag till största delen i Europa men även Asien och är ofta stora internationella aktörer mot fordonssektorn. Personalen är vår viktigaste tillgång! I vårt team känns inga utmaningar för stora. Vi har stor erfarenhet av verktygstillverkning och vår kompetens spänner över hela fältet, från försäljning och konstruktion till tillverkning och mätning. Sivabs moderna kontor och produktion ligger i Forserum strax söder om Jönköping. Läs mer om företaget på www.sivab.com

Sivab ser en fortsatt stark efterfrågan hos både befintliga och nya kunder inom flera marknadssegment. Sivabs kunders projekt löper över lång tid vilket ställer krav på att vi tidigt i processen agerar som en kompetent, närvarande och pålitlig partner. För att kunna möta efterfrågan och producera rätt kvalitet i rätt tid så stärker vi nu upp med en duktig CNC-operatör/Trådgnistare till vårt team.

I rollen som CNC-operatör arbetar du självständigt och strävsamt med beredning och programmering av våra 6 st 5- och 3 axliga NC-maskiner samt 3 st trådgnistar och bearbetar, justerar och följer upp utfall och kvalitet. Till din hjälp så är du del av ett kompetent och erfaret team om 5 NC-operatörer och två verktygsmontörer där man tillsammans stöttar varandra och bollar idéer och angreppsätt.

För att passa in i rollen så har du erfarenhet från komplex bearbetning och har minst grundläggande kompetens från ett programmeringsverktyg, med fördel från MasterCam. Du har ett stort tekniskt intresse och en vilja att alltid utvecklas och bli bättre. Du har ett gott ordningssinne, är noggrann och är van att arbeta i ett högt tempo. Då teamet är mindre så är det viktigt att du är bra på att samarbeta, är beredd att hjälpa dina kollegor och bidra till ett bra och trevligt arbetsklimat. Det kommer läggas stor vikt på dina personliga egenskaper och drivkrafter.

På Sivab erbjuds du ett varierat och utmanande arbete med världsledande leverantörer och spännande kunder från olika branscher. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter internt samt en sund arbetsmiljö. Hos oss arbetar du i luftiga och moderna lokaler med närhet mellan produktion och kontor vilket skapar sammanhållning och gemenskap.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ljung Kompetensförsörjning AB. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan utsatt datum. Skulle du ha frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att höra av dig till Marcus Ljung på 0705-187441 alternativt marcus.ljung@ljungkompetens.se

Ljung kompetensförsörjning är en personligare rekryteringskonsult i Jönköpingsregionen som vill göra det enkelt och säkert för ditt företag att inte bara hitta, utan också attrahera rätt kompetens att vilja jobba hos just ert företag. Vi är branschoberoende och hjälper dig rekrytera kompetens, vare sig det är för en instegstjänst, specialist- eller chefsbefattning inom produktion, teknik, logistik, inköp, ekonomi, försäljning, marknad och IT.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se