Hoppa till innehåll
Atteviks logotyp

Reservdels- & tillbehörssäljare Jönköping

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Dina arbetsuppgifter
Som reservdelssäljare hos Atteviks kommer du bland annat arbeta med att försörja våra interna kunder med reservdelar i rätt tid samt hålla ordning på reservdelslagret. I tjänsten ingår även försäljning över disk, telefonkontakt med kunder och en del beställning samt orderadministration. Du kommer ingå i ett starkt och trivsamt reservdelsteam. Du kommer jobba med de starka varumärkena Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, SEAT, Cupra och Skoda. Vid intresse finns möjligheter att jobba med tillbehörsexponering i våra bilhallar del av sin arbetstid.

Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Vi ser gärna att du har erfarenhet av lager och är van att arbeta såväl självständigt som i team. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och tidigare erfarenheter.

Vad kan Atteviks erbjuda dig?
Du får genom anställning hos Atteviks möjlighet att arbeta med en av de ledande aktörerna inom bilbranschen och bli en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Ansökan och frågor
Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår Teamchef, Anders Claesson på anders.claesson@atteviks.se.

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30/8 -2024 Vi genomför löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Atteviks logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 september 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Atteviks Bil AB och Atteviks Lastbilar AB. Moderbolaget Atteviksgruppen AB har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 miljarder och har ca 500 anställda.