Hoppa till innehåll
Småländska Bil logotyp

Skadetekniker

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Till vår ny renoverade skadeavdelning i Vetlanda söker vi ytterligare en medarbetare.

Vi erbjuder anställning hos en välkänd och renommerad arbetsgivare som värdesätter glatt humör, engagemang, driv och social kompetens. Vår skadeavdelning består av två tekniker och en skadeberäknare och nu behöver vi komplettera med ytterligare en skadetekniker.

Intervjuer för kvalificerade sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag - så ansök redan idag!

Din Profil

Vi söker dig som har erfarenhet eller utbildning inom plåt/skadetekniker och som är en positiv lagspelare med känsla för kvalitet och bra resultat.
Vi tror också att du har lätt för att ta initiativ och gillar att ha stort eget ansvar.

Vidare så är du social och nyfiken av dig och rädds inte för att ta på dig nya utmaningar och trivs under frihet under eget ansvar.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter består av att reparera alla typer av plåtskador samt byte och reparation av vindrutor. Vi jobbar främst med Mercedes-Benz & Kia och hanterar även andra bilmärken.

Tekniken i bilarna blir allt mer komplicerad och vi ligger i den absoluta framkanten med våra varumärken, därför så ställs det höga krav på oss som organisation och på dig som medarbetare.

Tjänsten rapporterar direkt till Servicechef.

Placering - Vetlanda

Småländska Bil är ett etablerat och familjärt företag som grundades 1950. Med tiden har vi hunnit bli cirka 100 medarbetare som förser södra Sverige med bilar och servicetjänster av riktig hög kvalitet. Koncernen har tre enheter i Växjö, Kalmar och Vetlanda.

Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar samt återförsäljare för Kia. Vi erbjuder anställning hos en välkänd och renommerad arbetsgivare som värdesätter glatt humör, engagemang, driv och social kompetens.

Vårt ledord är Välvilja, allt vi gör, utför och säger skall vi göra med välvilja. Vi vill alla väl så som kunder och våra anställda. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av starkt lagarbete och härlig stämning genom alla led.

Tillsammans skapar vi en trivsam arbetsplats som drivs mot gemensamma mål och som alltid levererar kvalitet på utsatt tid.
Småländska Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Småländska bil AB är ett etablerat och familjärt företag som grundades för närmare 70 år sedan. Med tiden har vi hunnit bli ca 85 medarbetare som förser södra Sverige med bilar och kringtjänster av riktig hög kvalitet.

Koncernen består av tre enheter; Småländska Bil AB i Växjö, Kalmar och Vetlanda. Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar och lastbilar samt återförsäljare av nya och begagnade Kia personbilar.