Hoppa till innehåll
Småländska Bil logotyp

Fordonsmekaniker

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu behöver vi förstärka vårt KIA team i personbilsverkstad och därför söker vi dig, en engagerad medarbetare som är noggrann och vill jobba som personbilstekniker med några av branschens vassaste varumärken.

Tjänsten avser heltid och tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Intervjuer för kvalificerade sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag - så ansök redan idag!

Din profil

Du har en fordonsteknisk utbildning och tidigare arbetslivserfarenhet som mekaniker/tekniker. Du har god samarbetsförmåga och vill vidareutveckla dig i en spännande bransch.
Du är självständig i ditt arbete samtidigt som du är en lagspelare i gruppen som jobbar mot gemensamma mål.

Du ska:
  • Inneha god datakunskap och erfarenhet av el och mätteknik
  • Inneha fordonsutbildning i grunden
  • Ha goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att läsa manualer och hjälpa kunder med felsökning
  • Inneha B-körkort
  • Inneha erfarenhet av att arbeta med diagnosverktyg
Arbetsuppgifter

Som fordonstekniker kommer du att ingå i ett kompetent och serviceinriktat team och jobba med kontroller och reparationer av olika bilmärke.
Stor vikt ligger vid att arbeta självständigt och hjälpa kunden på bästa sätt genom att jobba mot vår att ha nöjda kunder.

Placering - Vetlanda

Småländska Bil är ett etablerat och familjärt företag som grundades 1950. Med tiden har vi hunnit bli cirka 100 medarbetare som förser södra Sverige med bilar och servicetjänster av riktig hög kvalitet. Koncernen har tre enheter i Växjö, Kalmar och Vetlanda.
Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar samt återförsäljare för Kia. Vi erbjuder anställning hos en välkänd och renommerad arbetsgivare som värdesätter glatt humör, engagemang, driv och social kompetens.

Vårt ledord är Välvilja, allt vi gör, utför och säger skall vi göra med välvilja. Vi vill alla väl så som kunder och våra anställda. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av starkt lagarbete och härlig stämning genom alla led.

Tillsammans skapar vi en trivsam arbetsplats som drivs mot gemensamma mål och som alltid levererar kvalitet på utsatt tid.
Småländska Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Småländska bil AB är ett etablerat och familjärt företag som grundades för närmare 70 år sedan. Med tiden har vi hunnit bli ca 85 medarbetare som förser södra Sverige med bilar och kringtjänster av riktig hög kvalitet.

Koncernen består av tre enheter; Småländska Bil AB i Växjö, Kalmar och Vetlanda. Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar och lastbilar samt återförsäljare av nya och begagnade Kia personbilar.