Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
14 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Äppelmusteriet Must taste i Huskvarna är ett litet musteri som funnits sedan 2019. Verksamheten fokuserar på att tillverka äppelmust åt privatpersoner med egen frukt. Vi tillverkar även must och andra drycker åt företag samt tillverkar egna produkter som vi säljer själva och genom återförsäljare. Mycket av frukten som används i produktionen mognar under augusti till oktober, vilket gör att hösten utgör en intensiv period.

Vi söker 1-2 medarbetare till musteriet för arbete under höstsäsongen 2024.

Om tjänsten

Den utlysta tjänsten eller tjänsterna (1-2 st) innebär i huvudsak att delta i arbetet i musteriet. Det kan även innebära att plocka och hämta frukt i trädgårdar där vi har tillåtelse att göra det samt att dela ut reklam. Det kan även finnas möjlighet till att arbeta med försäljning. Arbetet i musteriet består bland annat i att tvätta och sortera frukt, övervaka maskiner i tillverkningen, fylla bag in box och flaskor med must, packa, sätta på etiketter samt städa och diska. Att städa och diska efter en arbetsdag utgör en relativt stor del av arbetet. Du kommer ingå i ett litet team och både arbeta tillsammans med andra såväl som att utföra vissa arbetsuppgifter ensam. Det är därför viktigt att du både kan arbeta tillsammans med andra och kan arbeta självständigt. Är du rätt person för oss kan det finnas möjlighet till mer arbete framöver. Huvudsaklig stationering för tjänsten är på Ravelsmarks gård i utkanten av Gränna.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete eller arbete inom den gröna näringen. Även om det saknas kommer du att få lära dig arbetsuppgifter allteftersom. Kanske har du intresse av att beskära träd, plocka bär och frukt eller av försäljning?

Som person behöver du vara driven, ansvarsfull och trygg i dig själv. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper. Körkort för bil är önskvärt.

För att du ska lyckas i denna roll behöver du ha en känsla för ordning och reda, vara öppen för att hjälpa till där det behövs samt gilla ett ganska tungt arbete. Delar du dessutom företagets ambition om att ta vara på så mycket trädgårdsfrukt som möjligt finns alla möjligheter att vi ska trivas tillsammans! Vi är ett litet företag där relationer till varandra är viktigt.

Tjänsten

1-2 personer med huvudsaklig stationering på Ravelsmarks gård i utkanten av Gränna. Tidsbegränsad anställning ”säsongsanställning” ca 2 september – 8 november. Omfattning ca 80 procent.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
13 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se