Hoppa till innehåll

Regionchef Syd

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Allegio finns idag i över 15 kommuner och är uppdelad i tre regioner. Vårt mål är att erbjuda den mest omtyckta hemtjänsten. Nu söker vi efter en Regionchef för Syd, placering i Jönköping.

Som Regionchef har du resultat-, kvalite- och personalansvar för din region. Din huvudsakliga uppgift är att stärka enhetscheferna, ge feedback och arbeta utifrån Allegios värderingar. Du leder aktivt utvecklingen av regionen samt ansvarar för och driver frågor som bidrar till regionens utveckling och mål.

Exempel på ansvarsområden:

  • Säkerställa den övergripande driften och utvecklingen av enheterna inom regionen
  • Säkerställa att enheterna arbetar i enlighet med Allegios årshjul inom det systematiska kvalitets- och arbetsmiljöarbetet
  • Stärka enhetschefer i att skapa den mest omtyckta hemtjänsten på orten.
  • Få enheter att uppnå uppsatta mål.
  • Välkomna nya enheter i Allegios arbetssätt.
  • Kontinuerlig dialog med kommunbeställare.

Vem söker vi?

Vi söker dig med flera års ledarerfarenhet inom hemtjänst. Du är van att leda och utveckla människor och att arbeta med uppföljning, analys och resultat. Du har relevant högskoleutbildning, till exempel socionom eller sjuksköterska.

Du är kundfokuserad och drivs av att nå goda resultat. Du har en god förmåga att lyssna in kunder, beställare, medarbetare och närstående. Du har en stark vilja och motiveras av att nå mål.

Ditt ledarskap är närvarande, coachande och inkluderande. Du är en tydlig kommunikatör och skapar engagerade medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 juli 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se