Hoppa till innehåll
Ansök nu

Platschef till Jönköping

Vi ska öppna vår butik i Jönköping och söker en platschef som ska ta fullt ansvar för vår verksamhet och region.

YP Yrkesbutiker är en rikstäckande kedja som idag består av 17 butiker över hela Sverige. YP Yrkesbutikers mål är att vara den bästa leverantören av arbetskläder och PPE på den lokala marknaden. I våra butiker finner du Blåkläders produktsortiment såväl som andra varumärken och vi levererar ett komplett sortiment inom kategorierna; yrkes- och profilkläder samt personligt skydd så som; skor, handskar, andningsskydd, hörselskydd m.m. 

Vi erbjuder
Här erbjuds du en mycket intressant och omväxlande roll där det finns stora möjligheter till personlig utveckling. Som platschef får du stor möjlighet att sätta prägel på vår verksamhet i Jönköping. Du blir del av en koncern i tillväxt med goda möjligheter att utvecklas. Teamet består till en början av en platschef, butikssäljare och en utesäljare. Då ambitionen är att växa och bli fler får du möjlighet att forma ditt team.

Självklart får du de nödvändiga verktyg som behövs för att lyckas.

Vad har Alexander Fridlund, platschef, att säga om tjänsten och företaget?

"Det jag älskar med YP är att det finns en passion och ett säljdriv som jag aldrig har upplevt på ett annat bolag. Vi är kaxigt ödmjuka och vet vad vi vill. Det är en arbetsgivare som växer fort och man får ta mycket ansvar och kan påverka massor! 

Framtidsvisionen för företaget är att fortsätta vägen mot att vara den bästa aktören på marknaden. Vi ska fortsätta växa i bra takt. För att lyckas som platschef är det viktigt att sätta upp mål och jobba hårt för att uppfylla dem. Du behöver älska försäljning, vara social och värna om din personal."

Om tjänsten
I din roll som platschef har du fullt ansvar för vår verksamhet i Jönköping. Till en början blir ditt främsta fokus försäljning på fältet och bearbetning av kunder som främst befinner sig inom branscherna bygg, industri och transport. Du ansvarar för att våra kunder får professionell service i butik samtidigt som du har ett övergripande verksamhets-, budget- och personalansvar.

Som ledare är du en viktig kulturbärare. Du är med och bestämmer vilka nätverk och andra forum ni bör finnas i. Du utgår från vår butik som snart öppnar på Solåsen i Jönköping och ingår i en grupp med 13 andra platschefer. Vissa event och kvällsaktiviteter förekommer i tjänsten.

Din profil
Till rollen som platschef söker vi en lagspelare som vill göra saker tillsammans. Du har ett högt eget driv och ett stort engagemang. Du har lätt för att skapa goda relationer, ta egna initiativ och fatta beslut. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.  

  • Erfarenhet av fältförsäljning
  • Ledaregenskaper
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Van systemanvändare
  • Kunskaper om våra produkter är meriterande

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Robin Ring, 036-3363461, och Victor Gustafsson, 036-3363462.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Vi levererar arbetskläder och personlig skyddsutrustning överallt i Sverige, till alla företag oavsett storlek. Våra butiker är lätta att förstå sig på och handla i, även för konsumenter. Vi vågar säga att vårt lager är ett av de största på marknaden och vi erbjuder även möjligheten att beställa hela sortimentet från en personlig webb-ID-shop, levererad direkt till din dörr.

Målet för YP är att vara den ledande professionella partnern för arbetskläder, skyddsskor och PPE-butik i varje stad som vi är verksamma i.

YP Yrkesbutiker AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 juli 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup