Hoppa till innehåll
Tranpenad Bemanning logotyp

Kontorschef till ett av Sveriges största bemanningsföretag Tranpenad Jönköping

Ansök nu
Är du en drivande, flexibel och positiv person med erfarenhet av att leda team mot uppställda mål? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Är du en ambitiös, flexibel, positiv och driven person med erfarenhet av kundservice och bemannings lösningar? Vill du vara med på en rolig resa tillsammans med ansvarstagande och engagerade kollegor i ett av Sveriges största bemanningsföretag inom blue-collar? Vi söker nu en Kontorschef till vårt kontor i Jönköping.

Om tjänsten
Som Kontorschef hos oss ansvarar du för resultatet i ditt område. Du ansvarar för bearbetning av nya affärer för vår fortsatta expansion i samråd med Regionchef, som du även rapporterar till. Du har flera befintliga kunder inom industri, lager och logistik samt ansvar för ca 100 konsulter ute på olika uppdrag dagligen.

Som Kontorschef ansvarar du för både nya och befintliga kunder och arbetar aktivt med att utveckla och vårda den relationen. I den här tjänsten handlar det om att vara en synlig spelare för både kunder och konsulter samt vara lyhörd för hur kundens behov ser ut och hur vi kan möta det på bästa sätt. Du kommer själv ansvara för en del av våra större logistikkunder med tight samarbete med beställare och team ledare.

Du har ansvar för profit & loss (P&L) dvs säkerställer försäljning, kostnader och resultat för området enligt affärsplan. Du är delaktig i årligt budgetarbete samt rapporterar uppföljning av försäljning, marginaler och kostnader på affärer ihop med nyckeltals uppföljning vid månatliga Business Review möten.

Du ansvarar för strukturen på kontoret kring befintliga personal processer för uthyrning. Det innebär bl.a. att du arbetar med rekrytering, onboarding, tid rapporter, löneattester samt avslut av anställningar, utveckling och uppföljning. Du hanterar semesterplanering, sjukfrånvaro samt agerar föredömligt och tar ansvar som ledare enligt företagets värderingar: personliga, kompetenta och ansvarstagande.

Tillsammans med teamet säkerställer du en bra kandidatupplevelse samt utvecklar engagerade konsulter som rekommenderar Tranpenad som arbetsgivare.

DIN PROFIL
Du som söker har erfarenhet av bemanningsbranschen sedan tidigare och har lätt för att sätta dig in i både kund och konsults perspektiv. Som Kontorschef vill vi att du ska ha ett stort driv, kunskap och initiativförmåga för att nå de mål vi sätter upp. Du har förmågan att samarbeta och skapa relationer i din omgivning. Det är mycket viktigt att du har ett affärsmässigt fokus. Du har lätt för problemlösning och är inte rädd för hårt arbete när det så krävs. Positivt om du har erfarenhet och förståelse för hur lager verksamhet fungerar samt tidigare arbetat med kollektivanställda.

Ytterst ansvara du för att Tranpenad har nöjda kunder och att uppföljning hos kund görs både fysiskt i möten och strukturerat enligt definierade mål för att säkerställa att kontoret levererar enligt kundens förväntan. Du samarbetar även med övriga försäljnings ansvariga för att Tranpenad även utvecklar en växande entreprenad/driftpartneraffär.

Vem söker vi
För att lyckas i rollen krävs det att du har erfarenhet av personalledning och kunder såväl som erfarenhet av att driva försäljning. Därför bör du ha:
  • Erfarenhet av arbetsledning och chefserfarenhet. Du är van att leda team mot uppställda mål genom tät feedback och coachning.
  • Erfarenhet av säljdrivande ansvar mot kunder inom B2B.
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift.
  • God vana att jobba i Office (Excel, Word och Powerpoint)
  • Körkort är ett krav för tjänsten.
Det är meriterande, om du har erfarenhet från bemanning, lager och/eller logistik branschen samt förståelse för arbetsrätt, gärna Bemanningsavtalet. Likaså om du har ett uppbyggt nätverk av kunder och konsulter. Du bör ha god erfarenhet av administrativt ansvar, till exempel för fakturering, attester, offerter och avtal.

För att trivas hos Tranpenad är det viktigt att du gillar försäljning, är driven, positiv, nyfiken och energifull samtidigt som du är strukturerad och noggrann. Det är också viktigt att du är en kommunikativ lagspelare som är stabil och trygg i dig själv med stor prestigelöshet, flexibilitet och empatisk förmåga. Du är en tydlig kravställare, men är också mycket operativ själv och hjälper gärna andra.

Vad vi kan erbjuda dig
Hos Tranpenad kommer du till ett företag i en expansiv fas, med hög entreprenörsanda och stora möjligheter för personlig utveckling. Gillar du att jobba med människor, skapa förtroende, samt att få både stora som små saker att hända - då kommer du älska varje dag på jobbet!

Övriga villkor
Omfattning: Heltid.
Lön: Fast månadslön. Förmånsbil
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.

Ansökan
Skicka in Din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Under rekryteringsprocessen förekommer personlighets- och logiktester samt bakgrundskontroller.

En grundsyn genom hela rekryteringsprocessen är att alla människor har lika värde och därmed ska behandlas på samma sätt. Samtliga kandidater ska värderas utifrån dess formella meriter, praktisk erfarenhet och personliga egenskaper. För Tranpenad är mångfald en självklarhet, vilket innebär att alla har samma rättigheter och skyldigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Jämställds- och mångfaldsaspekten ska beaktas vid urval till nya rekryteringar.
Tranpenad Bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juli 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om Tranpenad Group
25 års erfarenhet av bemanning och kompetensförsörjning.
Tranpenad är Sveriges enda privatägda bemannings- och driftpartnerföretag av vår storlek. Vi grundades i Göteborg 1999 och har idag vårt huvudkontor i Mölndal samt lokala kontor runt om i landet. Sedan 1999 har vi arbetat med små lokala företag till stora internationella koncerner. Oavsett storlek är vårt åtagande detsamma; vi kommer aldrig att vara komplicerade och kommer alltid att erbjuda våra kunder den bästa servicen.

Under våra 25 år på marknaden har vi vuxit till en av de ledande krafterna i vår bransch. Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör, och ha roligt medan vi gör det, har vi tack vare vår långa erfarenhet av bemanning inom tillverkningsindustrin, produktion, e-handel, lager och logistik möjlighet att erbjuda konkurrenskraftiga helhetslösningar. Dessa lösningar är utformade för att öka produktiviteten och höja standarden.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare genom att erbjuda konkurrenskraftiga löner och förmånliga anställningsvillkor samtidigt som vi skapar en trivsam arbetsmiljö där våra medarbetare kan utvecklas och växa. Vi värdesätter gemenskap och arbetar aktivt för att vår personal ska känna sig uppskattad och motiverad. Genom att investera i våra medarbetare kan vi säkerställa att de gör en positiv skillnad i våra kunders verksamheter varje dag.

Vi vill ständigt förbättra vår verksamhet och skapa värde för våra medarbetare, konsulter och partners. Genom att vara en aktiv samhällsaktör och stödja lokala föreningar samt genom vårt långvariga partnerskap med Stadsmissionen, strävar vi efter att vara en positiv kraft för förändring och tillväxt i samhället.

Hållbarhetsaspekten är en central del av vår verksamhet på Tranpenad. Vi tror på och strävar efter en hållbar värld i alla dess dimensioner - ekologiskt, ekonomiskt och socialt. Vi genomför våra uppdrag med fokus på att minska vår miljöpåverkan och bidra till en hållbar utveckling. Genom våra certifieringar inom hållbarhet och kvalitet (ISO 14001, CoC, ISO 9001) och tydliga hållbarhetsmål för miljöpåverkan säkerställer vi kvalitet och ansvar i vårt arbete.

Sedan 2022 är även Eyes4work en del av Tranpenad Group. Eyes4work fokuserar på att skapa effektiva kedjor för utbildning och matchning för att hjälpa individer att nå sina karriärmål. Med närvaro på ett 60-tal orter i landet, strävar Eyes4work och Tranpenad tillsammans efter att vara en katalysator för individuell tillväxt och framgång.