Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Mekanikkonstruktör för framtidens robotar hos Husqvarna Group!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Längtar du efter att någon gång få konstruera världens bästa produkt? Husqvarna Group är en världsledande aktör med sin Automower, en komplex robotgräsklippare uppbyggd av tekniska lösningar i absoluta framkant. Att vara mekanikkonstruktör hos Husqvarna innebär inte bara att ta fram en god mekanisk funktion. Här får du tillsammans med teamet utmanas i varje detalj, från visuell design, hållfasthet och funktion till bredare klimataspekter och livscykelanalyser, för att säkerställa en förstklassig produkt i varje aspekt. Tillsammans är ett nyckelord på avdelningen Robotics och den familjära trivseln genomsyrar ett klimat där ingenting lämnas åt slumpen.



Om tjänsten

I denna roll kommer du tillsammans med ditt team arbeta med den mekaniska designen för Automowern, med fokus på både visuell och funktionell konstruktion i CAD. Du kommer främst att arbeta i CATIA och designa plastdetaljer för massproduktion. Med fokus på DFA och DFA2 riktar sig arbetet både mot nyutvecklingsprojekt och mot förbättringsåtgärder av befintliga produkter ute på marknaden. Rollen är samarbetstung, dels internt i konstruktörsteamet där alla projekt görs gemensamt, dels mot andra avdelningar som beräkningsteam och testlabb. Varför inte hänga med testlabbet ut på fältet för att testa den nya produkten du precis varit med och designat?

Du erbjuds
Eftersom Husqvarna Group har sitt organisatoriska hjärta i de lokaler du kommer utgå från finns det tung kompetens och flertalet specialistavdelningar runt om dig. Detta öppnar upp för både enkla samarbeten och för möjligheter att ta nästa kliv i karriären framåt.



Kvalifikationer
  • Har erfarenhet från en liknande roll där du blivit van att arbeta med mekanikkonstruktion i projektform tillsammans med andra, mot massproducerade produkter
  • Har goda CAD-kunskaper, meriterande om du tidigare arbetat i CATIA
  • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska då båda språk förekommer i det dagliga arbetet

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Hjälpsam
  • Ordningsam
  • Intellektuellt nyfiken
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se