Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Railway Engineer till EuroMaint

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du redo att ta din ingenjörskarriär till nästa nivå och bidra till en grönare framtid? EuroMaint, Sveriges ledande bolag inom tågunderhåll, söker nu en driven tågingenjör till sitt nya garantiteam i Nässjö. Här får du chansen att arbeta i en dynamisk och växande organisation som ligger i framkant när det gäller hållbara transportlösningar. Hoppa ombord och bli en del av framtidens järnvägstransport!



Om tjänsten

EuroMaints vision är att vara den ledande oberoende leverantören av underhållstjänster för hela järnvägstransportindustrin i Norden. EuroMaint stärker sina kunders konkurrenskraft genom tjänster och produkter som ökar tillgänglighet, tillförlitlighet och trafiksäkerhet för rullande materiel. Som en del av en stor koncern är de en framgångsrik aktör på marknaden och det största bolaget inom tågunderhåll i Sverige. EuroMaint är oerhört stolta över att bidra till att vi har miljövänliga transportlösningar som också tillgodoser den växande globala efterfrågan på moderna och bekväma transportnät. Sedan 2019 ägs EuroMaint av det spanska företaget CAF, en världsledare på den internationella marknaden för design, tillverkning, underhåll och leverans av utrustning och komponenter för järnvägssystem.

Vi söker nu en Tågingenjör till deras nya garantitteam i Nässjö. Du kommer att ansvara för att övervaka projektens driftskostnader på plats och genomföra tekniska åtgärder under garantiperioden och efterföljande serviceavtal. I nära samarbete med kunder kommer du att analysera teknisk prestanda, förfina underhållsprocesser och leda systemmodifieringar för att säkerställa optimal tillförlitlighet och kostnadseffektivitet. Du förväntas arbeta som en del av garantitteamet i Nässjö för att leda och genomföra projekten.

Du erbjuds

  • De erbjuder karriärmöjligheter med möjlighet att arbeta med utveckling av grön teknologi.
  • De är Sveriges största företag inom tågunderhåll. Eftersom de befinner oss mitt i en transformation är framtida möjligheter oändliga. Det innebär att de kan erbjuda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter både i Sverige och internationellt med våra spanska ägare, CAF.
  • De har korta beslutsvägar. Euromaint är ett företag med en platt organisation och korta beslutsvägar.
  • De växer. EuroMaint är ett företag som expanderar och framtiden är full av möjligheter.
  • De har fantastiska medarbetare. Hos oss kommer du att omges av kompetenta och engagerade kollegor som kommer att berika din arbetsdag.


Arbetsuppgifter
  • Genomföra systematisk felsökning på befintliga fordon.
  • Utföra garantiunderhåll på fordonsutrustning, inklusive regulatoriska justeringar och pneumatiska tester.
  • Delta i tekniska problemanalyser och föreslå förbättringar.
  • Bistå vid testinstallationer på fordon och/eller fordonsystem.
  • Förhandling med kund och leverantör gällande kontrakt och tekniska fel.


Kvalifikationer
  • Yrkeserfarenhet: Har erfarenhet från arbete som ingenjör inom tillverkningsindustrin, infrastruktur, energi eller naturligtvis järnväg/fordonsbranschen.
  • Universitetsutbildning: Inom industriell teknik, mekanik, elkraft eller elektroteknik.
  • Språk: Goda sociala och kommunikativa färdigheter, inklusive att tala flytande och skriva på svenska och engelska.
  • Giltigt B-körkort.

Vi söker dig som är öppen och en lagspelare och som vill vara en del av en spännande resa med många tekniska utvecklingsmöjligheter där du även kommer få möjlighet att utbildas internt för att bli expert inom området.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Målmedveten
  • Ordningsam
  • Ansvarstagande
  • God problemlösningsförmåga
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se