Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en driven lagspelare, erfarenhet av arbete med excenterpress och plåtbearbetning och vill fortsätta utvecklas? Då ska du söka dig till Fagerhults Belysning!  

 

Dina arbetsuppgifter hos oss
Nu söker vi en erfaren och nyfiken pressoperatör till Fagerhults Belysning för en direktrekrytering med kunskap inom plåtbearbetning, excenterpressning och maskinställning.

Du kommer att att arbeta på en modern plåtverkstad och utföra plåtbearbetning med hög precision och kvalité. Till detta ansvarar du för att ställa in och programmera maskiner via olika styrsystem för att uppnå optimal produktion samt att du kan se och åtgärda eventuella driftproblem eller avvikelser. Uppgifterna innehåller därmed arbete med stansmaskin, automatpress och excenterpress för tunnplåtsbearbetning. Vidare kan du komma att forma och bocka plåt samt generella arbeten som operatör. Att vara självgående och ha god förståelse för gruppdynamiken är ett krav. 

Placeringsort: Fagerhult
Tillträde: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid 
Lön: Enligt överenskommelse 
Omfattning: Heltid  
Arbetstid: Dagtid 

 

Vem är du?
  • Några års arbetslivserfarenhet av plåtbearbetning, plåtverkstad och/eller tillverkningsindustrin   
  • Förmåga att använda, ställa och justera excenterpress och automatpress 
  • Truckkort och truckvana 
  • Vana av att använda travers och/eller traverskran
  • Körkort och bil 
  • God svenska - i tal och skrift. 

Det är meriterande ifall du har erfarenheter av kantpress eller andra pressmaskiner och har du även arbetat i olika affärssystem är detta en fördel. Det är mycket meriterande om du har generell kunskap om hur plåt fungerar och ska bearbetas för optimalt resultat. 
Vi kommer även lägga stort fokus på personlig lämplighet och din samarbetsförmåga.  

 

Om Fagerhults Belysning 
Fagerhult skapar förstklassiga belysningslösningar som förbättrar människors välbefinnande. Med hållbarhet och uppkopplade lösningar i centrum fokuserar vi på kontor, skola, hälso- och sjukvård, retail och utomhusapplikationer.
Som en ledande aktör inom branschen strävar Fagerhult efter att leverera högkvalitativa produkter och tjänster, och vi letar efter en individ som delar denna ambition och vill vara en del av ett familjärt och framgångsrikt företag. 

 

Vi erbjuder dig...
en direktrekrytering med en tillsvidareanställning till ett företag som är under ständig utveckling med nya utmaningar och där vi har en spännande tid framför oss! Hos oss får du möjlighet att vara med och påverka, vara involverad i beslut och en fantastisk möjlighet att utvecklas! Varmt välkommen till oss på Fagerhult!

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar Fagerhults Belysning med OnePartnerGroup. För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med konsultchef Fredric Fendrich 0721-748 231 alternativt fredric.fendrich@onepartnergroup.se

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, tester, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg. Testerna är ett verktyg för att kunna säkerställa ett kompetensbaserat urval samt för att bidra till mångfald, jämlikhet, objektivitet samt en fördomsfri rekryteringsprocess. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Fagerhults Belysning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juni 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.