Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Supporttekniker sökes till företag i Jönköping!

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du erfarenhet inom IT? Gillar du att arbeta med support? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en av de ledande IT-aktörerna inom Jönköpings län och erbjuder tjänster inom infrastruktur, molnlösningar samt verksamhetsstöd. Företaget befinner sig i en expansiv fas och behöver därför stärka sitt team med ytterligare en medarbetare i Jönköping. Du som söker är intresserad av IT-support och har tidigare arbetat i olika nätverksmiljöer. I din roll kommer du främst att arbeta internt med användarsupport. Vår kunds tekniska miljö är i huvudsak Microsoft-baserad.

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Du kommer att utgå från ett kontor i Jönköping. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, 08:00-17:00.

Detta är ett rekryteringsuppdrag, vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt av kund.

Detta söker vi:

För att du ska trivas i rollen som IT-support är det viktigt att du har god servicekänsla och har ett användarvänligt tänk. Som person är du självgående, initiativtagande och lösningsorienterad. Då du kommer arbeta i ett mindre team är det viktigt att du är självständig och bekväm med att ta egna beslut. Eftergymnasial utbildning inom IT är meriterande men inget krav. Vi ser att du som söker har goda kunskaper i Microsoft och Windows, med förståelse för nätverk och kommunikation. Har du tidigare erfarenhet inom IT-support är detta meriterande.

Låter detta som något för dig? Tveka då inte på att söka redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökord: Jönköping, Support, It, helpdesk, heltid

Sökord: Jönköping, Support, It, helpdesk, heltid
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juni 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com