Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Vi söker en fordonselektriker!

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning
Är du fordonsintresserad och är duktig på el? Då har vi arbetet för dig!
Vill du arbeta som fordonselektriker. Vi söker nu dig som har lämplig utbildning inom fordonsel, gymnasiekompetens med inriktning el eller motsvarande utbildning. Vi ser att du har intresse och kunskaper av fordonselektronik samt några års erfarenhet av elmonteringsarbete, gärna på fordon. Du har en god social kompetens och du gör det där lilla extra för att göra kunden nöjd. Du behärskar svenska i tal och skrift. Ritningsläsning är meriterande och kan komma att krävas i vissa tjänster.


- Utföra elarbete vid montering/installation på fordon
- Utbilda internt
- Utföra slut-tester och utveckling av styrsystem
- Delta i produktanpassningen av våra produkter


Personliga egenskaper:
- Ansvarstagande och kvalitetsmedveten.
- Är säkerhetsmedveten mot såväl dig själv som dina medarbetare.
- Behärskar svenska i både tal och skrift.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är:
- Driven, engagerad, ansvarsfull samt service- och kundfokuserad
- Positiv och lösningsorienterad
- Initiativtagande

Du har:
- Vana att arbeta i grupp men också självständigt
- God social förmåga att kunna uttala sig på svenska i så väl tal som skrift
- Datorvana
- B körkort


Krav:
A (Fullständig auktorisation)
God monterings och verktygsvana
Kunskap inom fordonsmekanik
B-Körkort
Vi ser det som extra meriterande om du även har både truck, travers samt C-körkort.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.