Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Truckförare!

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Har du tidigare erfarenhet av att köra skjutstativ samt är snabb och effektiv? Då vill vi gärna träffa dig!
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete på en arbetsplats med god stämning och härliga kollegor. Just nu söker vi dig som vill ta dig an ett längre uppdrag hos en av våra kunder som truckförare.

Tjänstebeskrivning
Som truckförare hos vår kund kommer du ha ett stort eget ansvar. Du kommer att lasta och lossa inkommande och avgående gods samt utföra hantering av lagersaldo. På arbetsplatsen förekommer det plock med digital plocklista så det är meriterande om du hanterat detta tidigare.

Kvalifikationer
* Du har erfarenhet av lager och truckkörning sedan tidigare.
* Behärskar svenska i tal och skrift.
* Kan köra truck på ett säkert sätt.
* Har erfarenhet av höglager och hantering av en skjutstativtruck.

Urval och intervjuer kommer ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juni 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.