Hoppa till innehåll
Ahlstrom Sweden AB logotyp

Supply Chain Manager till Jönköping

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Tomas Lindstrand
Telefon
Ansök nu
Supply Chain Manager till Jönköping med samordningsansvar för Jönköping, Billingsfors och Taicang

Vi bjuder in dig på vår resa för att rena och skydda, med varje fiber, för en hållbar värld. Vi strävar efter att attrahera, behålla och ge energi till passionerade människor. Vi vill vara ditt nästa steg i din professionella utveckling. Våra värderingar är Ansvarstagande, Ständigt Utvecklande, Ett lag, Omtanke och en rättvis och inkluderande arbetsmiljö för alla- stämmer de överens med dina?

Vi söker dig som brinner för att leda och optimera logistik och flöden. Du ser möjligheterna för dina medarbetare och utvecklar processer som på ett effektivt sätt bidrar till långsiktighet och lönsamhet. Du har gedigen kunskap och förmåga om hur du vidareutvecklar processer för supply chain. Du ansluter till och leder ett kompetent team för att hitta ännu bättre och smartare vägar till effektiva, hållbara lösningar.

I rollen som Supply Chain Manager kommer du
  • Planera, leda och utveckla supply chain med all de ingående områden såsom logistik, lagerhållning, material, planering och produktkalkyler för att nå och/eller överträffa uppsatta mål inom alla områden
  • Hantera och utveckla material- och lagerverksamheten på det mest effektiva och säkra sättet för att nå målen
  • Koordinera och samordna supply chain processer för Jönköping, Billingsfors och Taicang
  • Identifiera och säkerställa kompetensbehov, samt tydliggöra roller och ansvar för en effektiv enhet som möter framtida behov
Du kommer även
Ansvara för planering och förvaring inkl. lagernivå, avrop, lagerhållning & reklamationshantering för allt material (FG, SFG, BOM, förpackningsmaterial, transporter, konsignationslager och externa lager).

Tyngden i rollen kommer att ligga på att skapa förutsättningar för och genomföra nästa steg, så att optimering och anpassning sker, gällande flöden. Andra ansvarsområden är övrig logistik gällande emballerade produkter, lagerhantering samt transport och leverans.

Här kommer du in i bilden för att driva på ett entusiasmerande och involverande sätt. Grundläggande blir din förmåga att analysera, leda, fördela och utveckla. Samt att säkerställa att vi kommer framåt. Du arbetar både operativt och strategiskt och är medlem i ledningsgruppen.

Vem är du och vad har du gjort?
Vi tror att du har erfarenhet av ledarskap och har jobbat med de områden och utmaningar vi beskriver inom supply chain, där logistik, varuflöden, processer eller verksamhetsanalys och planering ingår. Du har en gedigen bakgrund och har någon form av akademisk examen eller likvärdig erfarenhet.

Du blir ofta beskriven som:
Analytisk - du ser förbättringsmöjligheter och hittar nya vägar.
Beslutsam - du vågar och är van att leda och operera.
Prestigelös - en viktig förutsättning hos oss där medarbetarna besitter stor kunskap.
Lagspelare - hos oss, är det teamet som gör jobbet tillsammans.

Andra viktiga egenskaper, förmågor:
Engagemang - du är driven och tror på att vi kan göra bra saker tillsammans.
Affärssinne - du gillar att göra affärer och har förhandlingsvana samt värnar om relationen med samarbetspartners.
Du köper självklart in dig i och delar våra grundvärderingar som genomsyrar vårt jobb: Ett lag, ansvarstagande, omtanke och ständig utveckling. Du välkomnas till ett varmt team där vi-känslan är konkret.

För mer information om tjänsten och oss som företag - tveka inte att höra av dig till platschef Tomas Lindstrand på mail eller telefon, tomas.lindstrand@ahlstrom.com 036-303352
Ahlstrom Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juli 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ahlstrom i korthet
Ahlstrom är världsledande i att kombinera fiber till hållbara specialmaterial. Vårt mål är att rena och skydda, med varje fiber, för en hållbar värld. Vår vision är att vara företaget som väljs för sina hållbara specialmaterial av alla våra intressenter. Vi betjänar fem växande och distinkta slutmarknader, som utgör grunden för våra fem divisioner: Filtration (filtrering), Food & Consumer Packaging (mat och konsument-förpackningar), Healthcare (hälsovård), Building Materials (byggmaterial) and Technical Materials (tekniska material). Vår omsättning 2023 var EUR 3,0 miljarder och antalet medarbetare är cirka 7000. Läs mer på www.ahlstrom.com.

Jönköpingsanläggningen
I mer än 100 år har vi producerat isoleringspapper som används inom eldistribution till kunder över hela världen. Ren cellulosa har utmärkta isolerande egenskaper. Produkterna finns i krävande applikation som högspänningskablar, olika transformatorer och genomförare (bushings). Vi har 135 anställda.