Hoppa till innehåll
Danx AB logotyp

Terminalarbetare DANX AB

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du bli en del av ett företag som är på en tillväxtresa med en spännande utveckling framför sig? Har du dessutom erfarenhet av fysiskt arbete som kräver noggrannhet, struktur och engagemang?

Då ser vi fram emot att höra från dig!

DANX AB fortsätter att växa och vi behöver nu förstärka vårt engagerade team på terminalen i Jönköping. DANX är ett expansivt transport- och logistikföretag inom reservdelar med sitt egna distributionsnätverk i Norden och Baltikum. Kärnverksamheten är på natten med visionen om att leverera allt gods före kl. 07:00 till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser.

Arbetsuppgifter
Som terminalarbetare hos DANX kommer du, tillsammans med ditt team att ansvara för att distribution i Jönköping går som planerat och att vi håller våra deadlines genom att tids- och kvalitetssäkra processerna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
 • Sedvanligt terminalarbete såsom lossning och lastning av bilar.
 • Strukturera samt hålla lokalen ren och snygg.
 • Godssortering & scanning.
 • Tids- och kvalitetssäkra att vi håller deadlines.
 • Truckkörning.
Din profil
Vi söker dig som är stresstålig, noggrann och ansvarstagande samt har förmåga att skapa struktur och effektivitet i ditt arbete. Du har lätt för att kommunicera med andra och att samarbeta i team. Som person ser du lösningar snarare än problem och är öppen för förändringar. Du gillar att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter som kräver insikt i olika rutiner och arbetssätt.

Krav för tjänsten:
 • Grundläggande svenska och engelska.
 • Flexibel och lätt för att samarbeta med andra.
 • Truckkort A+B.
Meriterande:
 • Har tidigare erfarenhet av transport och logistik.
 • Grundläggande geografiska kunskaper för Sverige.
 • Utbildning i ADR 1.3.
 • B-körkort.
DANX erbjuder dig:
En härlig arbetstillvaro med inspirerande kollegor, flexibla arbetsuppgifter och möjlighet till utveckling parallellt med vår tillväxt. Vi tror starkt på den företagskultur vi tillsammans bygger genom ägandeskap, utveckling, lärande och hänsyn till varandra internt såväl som externt. Det är viktigt för oss att alla medarbetare värnar om varandra och våra kunder. På vår familjära arbetsplats får du möjlighet att påverka med ditt engagemang, din lyhördhet och delaktighet.

På samtliga lokationer erbjuds frukost/mellanmål så vi tillsammans får en bra start på arbetsdagen. Vi uppmuntrar till utnyttjande av friskvårdsbidraget. DANX hittar gärna på saker tillsammans på och utanför jobbet och arrangerar kickoffs, julmiddagar och AW: s. Varje månad korar vi månadens medarbetare genom medarbetarnas nomineringar av fina prestationer från kollegor. Vi genomför utbyten mellan våra lokationer och roller för att skapa förståelse, gemenskap och utbildningstillfällen. Vi ser gärna att medarbetare utvecklas och tar nya steg inom företaget. DANX firar gärna, såväl högtider som födelsedagar, jubileum och framgångsrika tillvägagångssätt

Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på sex månader. Arbetstiderna sträcker sig mellan 17:00-03:30 med ett varierande veckoschema som i snitt omfattar 36hveckan, måndag-fredag.

Tillträde: Omgående
Sista ansökningsdag: Rekryteringsprocessen sker löpande och avslutas efter att rätt kandidater tillträtt rollen.
Lokataion: Lagervägen 4, 556 50 Jönköping.

Ansökan:
Välkommen att söka tjänsten redan idag.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl i linje med GDPR.

Alla eventuella frågor om tjänsten kan skickas till vår terminalchef, Khatchatur Vardanian khatchatur.vardanian@danx.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Danx AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

DANX har funnits sedan 1992 och är idag ledande inom reservdelslogistik i norden med vårt eget distributionsnätverk i de fyra nordiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX också 24/7 warehousing för ett antal kunder och partners med leveranser dygnet runt.