Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Handläggare till Jordbruksverket sökes!

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Näringslivsenheten på Jordbruksverket söker nu en handläggare till sin enhet. Uppdragstid är f.r.o.m 26 augusti t.o.m 28 februari med möjlighet till förlängning.

Uppdraget på Näringsutvecklingsenheten handlar om att vara ett administrativt stöd till teamet som arbetar med insatser för att främja och utveckla ett konkurrenskraftigt och innovativt företagande inom traditionell småskalig livsmedelsproduktion, matkultur, lokal livsmedelsförsörjning och måltidsturism. De huvudsakliga uppgifterna inkluderar att arbeta med projektadministration och att stödja teamet med diverse administrativa uppgifter vilket inkluderar förberedande arbete inför en av världens största mat- och jordbruksmässor - Grüne Woche. Uppdraget handlar också om att sprida resultat och ha kundkontakter inom olika frågor. Under hösten kommer det att vara mycket att göra, så personen behöver kunna hantera högt tempo och hålla många bollar i luften. Tjänsten är på heltid. Ordinarie arbetstid är i normalfallet måndag till fredag 08.00 - 16.30, 30 minuter obetald lunchrast.

Introduktion av hur uppdraget ska utföras ges vid ups början.

För det här uppdraget söker vi någon som:
- är strukturerad, serviceinriktad och har en stark förmåga att prioritera och hantera tidseffektivt.
- är flexibel och som kan anpassa sig till förändringar, och som trivs med att arbeta i en dynamisk miljö.
- har en naturlig känsla för kundservice och tar initiativ för att förbättra arbetsflöden och processer.
- kan uttrycka sig väl i både tal och skrift och vara skicklig på att skapa presentationsmaterial och strukturera möten.

I denna tjänst kan nedan arbetsuppgifter förekomma:
- självständigt arbete utifrån riktlinjer och praxis
- planera och följa upp projekt - analysera och utvärdera arbetsuppgifter och projekt - arbete av samordnande karaktär - genomföra och följa upp aktiviteter.

Kvalifikationer:

- högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom aktuellt område och minst tre (3) års
- arbetslivserfarenhet från liknande arbete
- goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
- kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift

Meriterande:

- en relevant erfarenhet av arbete inom offentlig förvaltning
- arbetat med främjandefrågor inom livsmedelsproduktion och/ eller har en förståelse för företagsutveckling av liknande affärsinriktat arbete på landsbygden

Sista ansökningsdatum 25/6.

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 juli 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.