Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Test Engineer till Husqvarna Group!

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du intresserad av att vara med och skapa framtidens utvecklingsavdelning hos Husqvarna? Nu har du chansen att vara med och forma en spännande satsning på handhållna batteriprodukter för deras privatkunder. Vi välkomnar dig till ett team där alla delar en gemensam vision och arbetar tillsammans mot gemensamma mål.Om tjänsten

Academic Work söker nu för kund räkning en Test Engineer till deras nya utvecklingsavdelning! På den här avdelningen kommer man att fokusera på att utveckla batteridrivna verktyg som motorsågar, grästrimmers, blåsare och häcksaxar, skräddarsydda för privatmarknadens behov. Med deras 18-volts plattform stöder Husqvarna den globala marknaden, i nära samarbete med deras Kina-baserade R&D-funktion. Samtidigt fortsätter dem att förbättra sitt egna 36-volts system för att möta deras kunders unika behov.

I rollen som Test Engineer kommer du att vara verksam i deras labb och ansvara för att utföra tester på komponent- och produktionsnivå för att garantera både mekanisk och elektronisk funktionalitet. Dina uppgifter inkluderar att författa testprotokoll och sammanställa rapporter för att dokumentera resultat och analyser. Dessutom kommer du att ta fram verifikationsplaner för att säkerställa att Husqvarnas produkter uppfyller specifikationer och kunders krav. Husqvarna arbetar kontinuerligt med att förbättra sina testmetoder och processer för att öka effektiviteten och precisionen i deras testarbete. Genom din roll kommer du att vara en nyckelfigur i att säkerställa hög kvalitet och tillförlitlighet i deras produkter.

Du erbjuds:

  • Möjligheten att vara med från början och forma både kulturen och dynamiken på avdelningen.
  • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


Kvalifikationer
  • Har en civili- eller högskoleingenjörsexamen inom mekanik, mekatronik eller liknande
  • Har goda kunskaper i både svenska och engelska, då det krävs i det dagliga arbetet med kunder och kollegor

Det är meriterande om du har

  • Tidigare erfarenhet från en liknande roll

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Problemlösande
  • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 juli 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se