Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Systemtestare till Husqvarna Group!

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi dig med testerfarenhet som vill ta dig an din nästa roll inom området. Som systemtestare på Husqvarna Robotics får du arbeta i en miljö fylld av innovation mot avancerade robotar, världsledande i sitt område. Välkommen in med din ansökan!



Om tjänsten

Att arbeta som systemtestare på Husqvarna Group Robotics innebär inte bara arbete med riktigt coola produkter. Här får du till stor del äga och forma ditt arbete och tillsammans med dina kollegor arbetar ni för att ta kvaliteten på produkterna till nästa nivå. Teamet arbetar samarbetsinriktat där alla idéer välkomnas och i denna miljön både stöttar, utmanar och utvecklar ni varandra för bästa möjliga utfall.

Du kommer i rollen arbeta med regressionstest, acceptanstest samt kontinuerlig verifiering av buggfixar. Du kommer genomföra WIFI-, radar- och GPS-tester. I din roll ingår också arbete med förbättringsområden i nära samarbete med utvecklingsteamet.

Testningen sker både i Husqvarnas labb och ute på fält runt om i regionen. Under vintertid sker testningen under en tid på varmare breddgrader i Europa och du behöver därför vara öppen för samt räkna med resor i tjänsten, ca 3 veckor om året.

Du erbjuds

Vi förstår att alla har individuella mål och drömmar i sina karriärer. Som konsult hos oss får du stöttning i att forma din karriär i den riktning som lockar just dig. Kanske drömmer du om att en dag ha en ledande position, eller vill du istället bli specialist på ditt område? Vårt mål är att utefter din önskade riktning ge dig de rätta förutsättningarna att växa! Läs mer om vårt konsulterbjudande.



Kvalifikationer
  • Har erfarenhet och goda kunskaper i testning av fysiska produkter, gärna med kunskap inom mjukvara och/eller inbyggda system
  • Har en utbildningsbakgrund inom test, mjukvaruutveckling, elektronik eller mekatronik
  • har mycket goda kunskaper i engelska då arbetet sker på detta språk
  • Har B-körkort, då resor till testfält kommer förekomma

Det är meriterande om du har

  • ISTQB-certifiering eller liknande
    För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
  • Kvalitetsmedveten
  • Affärsinriktad
  • Självgående
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 juni 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se