Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Provningsingenjör till Husqvarna!

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du redo för en utmanande och spännande roll? Husqvarna söker nu en provningsingenjör! Arbeta med konstruktions- och funktionsprovning, utveckla testmetoder och supporta R&D-teamet. Här får du chansen att testa produkter både i labb och i fält!Om tjänsten

Academic Work söker nu för Husqvarnas räkning en driven och självgående provningsingenjör med praktiskt intresse till Residentual. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med konstruktions- och funktionsprovning. Du kommer också ha samordningsansvar gentemot kringliggande funktioner, exempelvis specialistfunktioner inom olika projekt. Utöver det arbetar du med att utveckla testmetoder samt att supporta hela R&D. Som provningsingenjör är din roll att testa så att Husqvarnas produkter håller för användning ute hos deras kunder. Dessa inkluderar mekaniskt arbete med produkter, körning av produkter i långtidsprovning och i fält, statistisk analys, mätsystemanalys och utveckling av testmetoder och metoder för datainsamling. Du ansvarar också för mätning och verifiering, konstruktion och uppbyggnad av fixturer och riggar samt avrapportering av produkters tekniska egenskaper och teknisk dokumentation. Fältprovning är en annan viktig del av din arbetsroll. Detta kan inkludera fältprovning i Sverige, men också ibland utomlands. Du kan förvänta dig varierande och spännande arbetsuppgifter som kommer att utmana och utveckla dina färdigheter som provningsingenjör.

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och kunnande. Du har antingen läst en teknisk utbildning eller så har du arbetat dig till motsvarande kunskap. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete. Eftersom rollen innebär samarbete med många andra avdelningar är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och kan vara flexibel i ditt arbete. Arbetet är som varierande och du bör trivas när praktiskt provnings- och labbarbete varvas med rapportskrivning. Vi tror att du gillar att testa och prova nya lösningar. Det är meriterande om du har erfarenhet av certifieringstester eller av att arbete med verkstadsmaskiner som fräsar eller svarvar. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Du erbjuds

 • Att få arbeta i en tvärfunktionell roll där du och dina kollegor stöttar olika funktioner inom företaget
 • En plats i ett team med mycket erfarenhet och kompetens
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


Kvalifikationer
 • Har läst en teknisk eftergymnasial utbildning, alternativt innehar motsvarade kunskap från arbetslivet
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, då det krävs i det dagliga arbetet med kollegor
 • Har ett intresse för hands-on arbete i utredningsyfte i kombination med teoretiskt arbete

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet från liknande arbete
 • Erfarenhet av certifieringstester eller arbete med verkstadsmaskiner som fräsar eller svärvar

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Målmedveten
 • Ansvarstagande
 • Intellektuellt nyfiken
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 september 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se