Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Projektkordinator till Husqvarna Group!

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du en högskolebakgrund inom teknik eller ekonomi och trivs när du får arbeta både analytiskt, kommunikativt och administrativt i en teknisk miljö? Då kan rollen som projektkoordinator passa dig!Om tjänsten

Nu söker vi en projektkoordinator till Husqvarna Group. Välkommen in i en väldigt trevlig atmosfär med högt i tak och väldigt trevliga arbetsdagar där man har roligt på projekten!

Vad kommer du göra?
I din roll som Projektkoordinator är du den som håller koll på artikellistor och ser till att vi har en bra överblick i projektet. Du skapar och hanterar detaljerade tidsplaner för alla projektets komponenter. Du är teamets materialmästare där du beställer och hanterar material för testning och verifiering. Du övervakar och rapporterar produktkostnader.
Du är brobyggare - när komponentansvar går från projekt till industrialisering, är du där och ser till att allt flyter smidigt.

Utmaningen i tjänsten är att kunna lägga komponentplanering genom hela projektet, administrera projektlogistik och order samt följa upp din planering tillsammans med projektledare och övriga projektmedlemmar.

Du blir det tvärfunktionella navet mellan projektledare, R&D, inköp, produktion, fabriksplanering samt leverantörer. Därför är det viktigt att du har ett proaktivt arbetssätt och kan kommunicera effektivt med alla inblandade parter.Kvalifikationer
  • Har en högskoleutbildning inom teknik, logistik eller ekonomi
  • Har goda kunskaper i Excel
  • Har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har

  • Arbetslivserfarenhet från utvecklings- eller projektarbete
  • Erfarenhet från Controlling

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Affärsmässig
  • Ansvarstagande
  • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se