Hoppa till innehåll

Duktig takmålare till Järfälla

Publiceringsdatum
25 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Bakgrund

Vår kund är ett växande företag inom renovering av tak och betonggolv.  Bolaget samarbetar idag med några av Sveriges största fastighetsägare och byggbolag. Hållbarhet och säkerhet är prioriterade områden för bolaget.

Vi söker nu två duktiga och kvalitetsmedvetna personer som ska fortsätta bygga upp bolaget in i framtiden.

Arbetsuppgifter.

Viktigast av allt så erbjuder vi dig ett roligt och omväxlande jobb med stora möjligheter till  personlig utveckling samt förmånen att få jobba i ett kul team med driv men samtidigt en familjär stämning.

Vår uppdragsgivare har många uppdrag bland olika stora fastighetsägare. Ingen dag är den andra lik då uppdragen sker ute på "site". Detta är ett jobb för dig som vill ha omväxling och jobba med nya uppdrag hela tiden. 

De mest vanliga arbetsuppgifterna är att  täta tak och golv med företagets unika och hållbara isoleringsmaterial. Tiderna är generellt mellan 0800-1700 eller längre om man jobbar på annan ort. Övernattningar kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi tror att du har gått ett yrkesinriktat gymnasium gärna inom bygg eller industri. Vi tror att du är driftig och innovativ och alltid hittar lösningar på dina uppgifter. Du är nogrann och prioriterar kvalitet framför snabbhet. Arbetet sker utomhus till stor del varför det är bra om du har stark fysik och inte är höjdrädd. Det är meriterande om du någon taksäkerhets & lift -utbildning.

  • B-körkort
  • Goda kunskap i det svenska språket

Tech Recruitment är ett konsult och rekryteringsföretag verksamma i Stockholm och Mälardalen. Vårt mål är att leverera de bästa tekniskt kompetenta medarbetarna och konsulterna till industrin. Vi har vår bas på KTH i Södertälje och i Stockholm. Vi arbetar med företag som bl. a. prioriterar integration och en hållbar produktion. Med vår lokala förankring har vi många kandidater som gärna vill växa och arbeta med oss.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se