Hoppa till innehåll

Operation Manager - NCC Industry Stockholm North

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du bli vår nya arbetsledare?

Är du redo för ett spännande och omväxlande jobb som arbetsledare inom asfaltsbeläggning? Hos oss på NCC Industry har vi en ledig tjänst som Operation Manager.

NCC Industry är en nordisk organisation som är specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där samarbete, engagemang och eget driv står i fokus.

Rollen som Operation Manager 

I rollen som Operation Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning och har daglig kontakt med kommuner och privata aktörer. Du tar in affären och ser till att verksamheten har rätt förutsättningar och rätt information för att kunna leverera kundnöjdhet. Du kommer att leda och fördela arbetet för din underställda personal samt planera och samordna resurser - både interna och externa. Du har en viktig roll i att skapa ett bra arbetsklimat för de som ingår i ditt team och se till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led.

Du driver också våra försäljningsaktiviteter på asfaltsmarknaden i ditt område, du analyserar och bearbetar marknaden aktivt samt ansvarar för att driva säljprojekt från anbud till affär. Arbetet sker i nära samarbete med kollegor som områdeschef, andra verksamhetsansvariga och specialister i ditt område. I rollen ingår det att du har personalansvar och arbetsmiljöansvar.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se