Hoppa till innehåll
Friday logotyp

System Safety Engineer till SAAB

Ansök nu
På SAAB är rollen som systemsäkerhetsingenjör en viktig del i säkerhetsarbetet. De strävar efter att skydda människor, egendom och miljö genom att göra deras system så säkra som möjligt.

om tjänsten:
Du kommer jobba i ett team med andra systemsäkerhetsingenjörer. I rollen arbetar man aktivt i ett eller flera utvecklingsprojekt för att hantera alla säkerhetsrelaterade frågor. En viktig del i detta arbete är att kunna samarbeta, och knyta mycket kontakter för att göra jobbet enklare. I rollen arbetar du med både med hård och mjukvara.

Huvuduppgifterna:
 • Göra riskanalyser
 • Följer de regelverk som krävs.
 • Dokumentera arbetet som görs för att påvisa att deras produkter är säkra.
 • Vara huvudperson/representant inom systemsäkerhetsarbetet i de projekt du ansvarar för.
 • Du ska ha bra förmåga att kommunicera internt och förmedla systemsäkerhetsaspekten till Systems Engineering och utvecklare samt hantera krav- och systemsäkerhetsdiskussioner med externa kunder. Du ska förutom svenska även behärska engelska bra i både tal och skrift.
 • Resor kan förekomma.
VI SÖKER DIG SOM:
Har minst ett års erfarenhet av systemsäkerhet genom att du arbetar som ingenjör (System SafetyEngineer). Du bör ha civilingenjörsexamen, eller motsvarande.

Erfarenhet inom system som är realtidskritiska med höga krav på säkerhet och tillförlitlighet.

Krav på svenskt medborgarskap.

En säkerhetsprövning innan uppdrag kommer också att ske.

OM KUNDFÖRETAGET:
SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Företag respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. På sikt finns goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Vid överenskommelse
 • Placering: Järfälla
 • Rekryteringsansvarig: Mattias Isik
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?