Hoppa till innehåll
TOPTEMP AB logotyp

Industrielektriker i Falkenberg - SGK söker sin nya stjärna

Publiceringsdatum
10 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Nu har du som erfaren elektriker möjlighet att ta dig an rollen som Industrielektriker på SGK i
Falkenberg, ett tryggt och stabilt småföretag med branschspecifik spetskompetens. SGK:s största tillgång utgörs av teamet.

Den samlade kompetensen har ett brett spektrum och det finns en påtaglig laganda där alla ställer upp för varandra och för kunderna. De flesta av kunderna finns liksom företaget i
Falkenberg, dem finns också i övriga Sverige men även utomlands.

Arbetsrollen innebär industriservice, skåpbyggnation, maskininstallation och installation hos slutkund, även viss fastighets-el och laddboxinstallation kan förekomma. Du utgår från kontoret/verkstaden i Falkenberg, här sker all skåpbyggnation som sedan skall transporteras och installeras på plats ute hos kunder i närområdet. Då SGK även har kunder utomlands kan det efter att du kommit in i rollen ordentligt förekomma längre resor för besök hos kunder i b.la. övriga Skandinavien, England eller Australien.

Så är du en serviceinriktad person som gillar variation och utmaningar så är detta definitivt rollen för dig!

Du kommer här att ingå i ett dedikerat team med elektriker och eltekniker som tillsammans tar sig an dessa uppdrag. SGK är mycket mån om att hitta rätt person till teamet.

Krav
  • Självgående elektriker med 5 års erfarenhet (erfarenhet inom industri efterfrågas)
  • ECY-certifikat
  • B-körkort
  • Bosatt i - eller med rimligt pendlingsavstånd till Falkenberg
  • Rätt inställning, glad och trevlig lagspelare!
Känner du att detta stämmer in på dig? Ta då chansen redan idag och skicka in din ansökan, så kanske drömjobbet står runt hörnet!

Anställningen är till en början en inhyrning av Toptemp på 6 mån som sedan förväntas tas över av kund
TOPTEMP AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 juni 2024 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toptemp befinner sig i en sig i en spännande tillväxtfas och expanderar i Sverige. Vi söker ständigt efter ambitiösa, målriktade och härliga människor till vårt team.

Toptemp ingår i Amesto koncernen, och i nästan 30 år har vi matchat kandidater och företag. I dagsläget har vi bland annat tjänster lediga inom el och montering där vi söker personer med olika typer av kompetens och erfarenhet. Vi välkomnar dig som är allt ifrån utbildad och har lång erfarenhet inom området till dig som är i början av din yrkeskarriär och vill ta klivet ut i arbetslivet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss för chansen till att bli en del av Toptempfamiljen!