Hoppa till innehåll

Speditör till LKAB Wassara

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi på Logent Bemanning söker nu dig som är en erfaren speditör. Vi letar efter en självgående och lösningsorienterad person som vill vara en del av LKAB Wassaras team. Det är en mindre arbetsplats där alla är beroende av varandra, vilket kräver att du är öppen, social och villig att hjälpa till där det behövs. Detta är ett konsultuppdrag på 5 veckor.

Vad erbjuder vi?

  • Kollektivavtal
  • Marknadsmässig lön
  • En plats i en härligt team av fantastiska kollegor

Arbetsuppgifter:

Som speditör kommer du att hantera både export och import samt tullningar. Du kommer att arbeta med ERP-system Monitor, vilket är önskvärt om du har tidigare erfarenhet av detta system. Du kommer att jobba nära produktionsplaneraren för att stämma av och koordinera arbetsflödet.

    Om dig:

    Vi söker en självgående och proaktiv person som är öppen och social samt lösningsorienterad och hjälpsam. Kravprofilen innefattar erfarenhet av spedition, export, import och transport samt förståelse för ERP-system, särskilt Monitor. Personen bör vara van vid att boka transporter via myTNT, samt att hantera tullningar och arbeta med Maersk Customs. Den ideala kandidaten är prestigelös och villig att hjälpa till där det behövs, inklusive att arbeta ute på lagret vid behov. Samarbetsförmåga och initiativtagande är avgörande egenskaper.

    Krav för tjänsten:

    • Erfarenhet av rollen som speditör
    • Erfarenhet av att arbeta med flyg-, sjö- och vägtransporter.
    • Erfarenhet av tullhantering, import och export
    • Vana vid att arbeta i ERP-systemet Monitor

    Om kunden:

    LKAB Wassara specialiserar sig på utveckling och tillverkning av vattenhydrauliska borrsystem. Företaget erbjuder innovativa borrteknologier som används främst inom gruvindustrin, bygg- och anläggningssektorn samt för geotekniska tillämpningar. Deras system, som använder högtrycksvatten istället för luft eller olja, möjliggör precisionsborrning med minimal miljöpåverkan, ökad effektivitet och säkerhet.

    Om ansökan:

    Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av vårt team!

    Välkommen med din ansökan!

    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se