Hoppa till innehåll
Swedavia AB logotyp

Senior Verksamhetsutvecklare till Stockholm-Arlanda Airport Logistik

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi behöver nu förstärka vårt team på flygplatsen med en senior Verksamhetsutvecklare som med driv och engagemang hjälper oss att nå våra mål. Vi är en modern nyskapande logistikenhet och söker dig som vill utveckla och utvecklas tillsammans med oss!

I denna nyinrättade roll får du en unik möjlighet att påverka och utveckla verksamheten och ingå i logistikenhetens ledningsgrupp. Du kommer att vara med och utveckla en modern logistikenhet som är 100% eldriven.

Hos oss blir du en del av en spännande bransch i ständig förändring. Att arbeta på en flygplats innebär att ingen dag är den andra lik. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan och vi arbetar för att människor ska kunna fortsätta flyga och göra det på ett hållbart sätt.

Vad innebär rollen?
Som Verksamhetsutvecklare arbetar du med prioriterade strategiska uppdrag inom logistik på Stockholm Arlanda Airport. Uppdragen är till sin karaktär övergripande och framåtblickande, gemensamt för dem är att de utvecklar, förbättrar och effektiviserar logistikverksamheten.

Du kommer att leda projekt av olika karaktär som kräver stor integritet, analysförmåga och genomförandekraft för att kunna bäras från ax till limpa. Projekten innebär ofta att strategier ska genomlysas eller genomföras, de är komplexa till sin karaktär och innebär ofta flera kontaktytor både inom och utanför Swedavia.

Vem är du?
Vi tror att du som söker:

har eftergymnasial examen inom relevant område eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.

har flera års erfarenhet av verksamhetsutveckling, gärna inom logistik eller liknande områden.

är van vid att arbeta med flera olika kontaktytor och har lätt att knyta nya kontakter och skapa förtroendefulla relationer.

är van vid att dokumentera ditt arbete så att det enkelt kan följas av andra

har goda kunskaper i vanligt förekommande IT-system och miljöer.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser även att du har B-körkort, eftersom du behöver kunna ta dig runt på flygplatsområdet i tjänsten.

För att trivas i rollen tror vi att du är en person som självständigt driver på och tar ansvar för ditt arbete och dina uppdrag på ett ordnat sätt. Vidare är du en initiativtagande och analytisk person med integritet.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Beschorner niclas.beschorner@swedavia.se

Sista ansökningsdag är den 2024-08-04 och vi ser fram emot din ansökan!

Vi kommer under perioden vecka 30-31 ha begränsad möjlighet att svara på frågor. Urvalsarbetet kommer att påbörjas vecka 32.

Hur är det att arbeta på Swedavia?
Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad - läs mer här! Jobba hos oss Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänster även en säkerhetsprövning.
Swedavia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.