Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
08 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Nihad Huremovic
Email
Telefon
Ansök nu
Kundvärd till Vårby
Huge Bostäder AB är ett kommunalägt fastighetsbolag som äger, utvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella centrum. Vi har cirka 160 medarbetare fördelat på fyra områdeskontor i Huddinge kommun. Vi förvaltar ca 8 000 lägenheter och 6 handelscentrum i kommunen. Läs gärna mer på huge.se.

Huge söker en kundvärd
Vill du vara med och bidra till att skapa ett samhälle att trivas och utvecklas i genom hela livet? Tycker du att det låter spännande att tillsammans med kollegor få vara med och utveckla nya och attraktiva miljöer där människor vill bo, mötas och umgås? Då ska du komma och jobba hos oss!

I rollen som kundvärd är du en viktig del av Huges verksamhet och dina dagar fylls av möten med människor kombinerat med administrativa uppgifter. Du blir en del av ett dedikerat och kunnigt team som tillsammans med kunderna arbetar för att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för ett bra boende. Kundvärdens uppgift på Huge är att bemöta kunder på ett enhetligt och professionellt sätt. I rollen representerar du företaget och förverkligar dess värderingar i det dagliga arbetet. Du har alltid kundens bästa i fokus och säkerställer detta genom att följa företagets riktlinjer och processer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Telefonväxel, ärendehantering och felanmälan.
  • Ta hand om jour- och mejlkorg.
  • Kundkontakt via telefon, mejl och personliga möten.
  • Tillvalshantering.
  • Inledande störningshantering.
  • Avisera och informera boende, skriftligt och muntligt.
  • Hantering av ansökningar för andrahandsuthyrning, överlåtelse och byte.
  • Mottagande av uppsägning bostäder, förråd under 20 kvm och parkering/garage.
  • Beställa byte av namn på brevlådor/postboxar och entrétavlor.
  • Nyckelhantering mot entreprenörer och kunder.
  • Fakturering till kund.
Personliga egenskaper
Du trivs i en miljö som präglas av samarbete och dialog, har ett starkt kundfokus och inser vikten av att skapa och underhålla goda kundrelationer. För att lyckas i rollen ska du vara intresserad av kundservice, prestigelös och engagerad i att arbeta med människor. Du uppskattar ett varierande arbete med många kundkontakter, stort eget ansvar och besitter förmågan att vara kommunikativ, analytisk och strukturerad. Som kundvärd är det viktigt att du kan arbeta självständigt, ha ett helhetsperspektiv samt vara initiativtagande och beslutsam.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig med gymnasieutbildning inom administration och minst fem års arbetslivserfarenhet som kundvärd eller i en liknande roll. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift, har goda kunskaper i engelska, och det är en fördel om du är flerspråkig. Det är meriterande om du har erfarenhet av fastighetssystem, gärna Fast2, goda kunskaper i Office-paketet samt har god kännedom om hyreslagen, GDPR, LOU och offentlighetslagstiftning.

Jobba hos oss
Att vara en del av vår arbetsgemenskap är att varje dag bry sig om och visa respekt för både människor, hus och miljö. Huge vill vara en arbetsplats som kännetecknas av samarbete, delaktighet och engagemang. När du jobbar hos oss ska du känna att du utvecklas och har arbetsglädje, helst varje dag!

Det är självklart för oss att ha en jämställd och mångkulturell arbetsplats. Vi har stark värdegrund och vägleder och stimulerar omtanke och professionalism. Hos oss är det viktigt att du kan kombinera arbete med privatlivet där du har utrymme för dina prioriteringar. Du får också tillgång till flera fina förmåner som exempelvis tjänstepension och pensionsrådgivning, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och hälsoundersökning samt 32 semesterdagar per år.

Vi har höga ambitioner och är en trygg och attraktiv arbetsgivare som fortsatt lockar kompetenta och serviceinriktade medarbetare. Huge är en av företagen som har hamnat på Karriärföretagens topplista även för 2024! Vi anses vara en av Sveriges bästa arbetsplatser för unga talanger för tredje året i rad och det är vi stolta över. Lägg därtill alla mogna kompetenser som finns hos oss så får du en arbetsplats med engagerade kunniga kollegor som tycker om att påverka och jobba tillsammans! Välkommen du också!

Om tjänsten
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, provanställning 6 månader.
Tillträde: 2024-11-14
Sista ansökningsdatum: 2024-10-08
Vid övriga frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef Nihad Huremovic, Förvaltare.
Tel. 08-502 36 961
Mejl: Nihad.Huremovic@huge.se

Din ansökan
Vill du bli en del av Huge Bostäder? Om tjänsten verkar intressant välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden ha gått ut.

På grund av bestämmelser i personuppgiftslagen kan vi inte ta emot ansökningar via e-post. Registrera din ansökan via funktionen "Sök tjänsten" till höger.

Varmt välkommen med din ansökan!
Huge Bostäder AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren