Hoppa till innehåll
Huge Bostäder AB logotyp

Drifttekniker

Publiceringsdatum
29 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Suzanna Pasku
Email
Telefon
Ansök nu
Drifttekniker, Huge Bostäder AB
Huge Bostäder AB är ett kommunalt fastighetsbolag - ägare är Huddinge kommun som blev utsedd till Årets kommun 2017. Vår affärsidé är att med människa och miljö i fokus äga, utveckla och förvalta bostäder och lokaler som ökar livskraften i Huddinge. Vi har drygt 8000 lägenheter, varav cirka 700 är studentbostäder och 300 är seniorbostäder. I vårt bestånd har vi även fyra helägda samt två delägda stadsdelscentrum - ett av dem är Huddinge centrum. Vi har cirka 160 anställda fördelade över flera områdeskontor i Huddinge Kommun.

Huge finns där Huddingeborna bor, handlar, umgås och arbetar. Huge Bostäder bidrar genom sitt arbete och sin verksamhet till ett livskraftigt och attraktivt samhälle - i alla delar av Huddinge kommun. Huge tror på lösningar som är bra för både människa och miljö, bygger klimatsmart och tar ansvar för att utveckla trygghet och attraktiva livsmiljöer. Huge önskar vara den omtänksamma samhällsbyggaren.Huddinge Kommun planerar för 20 000 nya bostäder till 2030 och Huge Bostäder är en viktig medspelare i detta arbete. Läs mer på https://www.huge.se/

Om rollen
I denna roll ansvarar du för den dagliga tillsynen, skötseln och driftoptimeringen av de fastighetstekniska installationerna i Huges fastighetsbestånd. Din arbetsplats är mer specifikt med placering på Huddinge/Flemingsberg distriktet. Du bedriver ett systematiskt arbete för att säkerhetsställa en minimering av fastigheternas energianvändning och för att säkerhetsställa ett bra inomhusklimat för Huges hyresgäster. Samarbete med kunder såväl som med kollegor och entreprenörer utgör en central del av arbetet. Samverkan med förvaltningsorganisationen är av stor vikt och ska följas upp på avstämningsträffar med förvaltningen. I rollen ingår att lämna underlag och förlag till fastigheternas underhållsplan.

Dina arbetsuppgifter
Exempel på arbetsuppgifter som innefattas i tjänsten är:
  • Tillsyn och skötsel på fastighetstekniska installationer.
  • Drift- och energioptimering av fastighetstekniska system för att minimera fastigheternas energianvändning.
  • Följa upp fastigheternas energistatistik och larmhantering.
  • Felsökning och felavhjälpande underhåll på fastighetstekniska installationer.
  • Mindre injusteringsarbeten på de fastighetstekniska installationerna.
  • Medverka vid myndighetsbesiktningar.
  • Lämna förslag och underlag till förvaltningen på planerat underhåll.
  • Vara delaktig i drift- och underhållsplaneringen.
  • Medverka vid avstämningsmöten med förvaltningen.
  • Anläggningsskötare för brand-och sprinkleranläggningar
  • Daglig kontakt med kunder och entreprenörer.
Kompetenser
  • Drifttekniker utbildning eller annan likvärdig yrkesteknisk utbildning inom relevant område
  • Körkort klass B
  • God datorvana
Yrkeserfarenhet
  • Du har några års erfarenhet som drifttekniker och har arbetat med tillsyn, skötsel och felsökning på fastighetstekniska system.
  • Erfarenhet av datoriserade styr- och övervakningssystem.
  • Erfarenhet av arbete med energioptimering.
  • Erfarenhet av arbete med kyl-, ventilation-, värme- samt brand- och sprinkleranläggningar.
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, sociala färdigheter och ditt intresse för rollen. För att lyckas uppnå goda resultat krävs det ett eget driv samt att du är lösningsorienterad. Du är trygg i din roll och van vid att samarbeta med andra. Som person är du strukturerad med förmåga att planera dina arbetsuppgifter och håller tidsramar med nöjda hyresgäster. Du identifierar dig med Huges värdeord: Livskraft, Professionell och Omtanke samt vill bidra till visionen "Skapa livskraft i Huddinge".

Huge erbjuder dig
Hos Huge hittar du en stabil arbetsgivare som värnar om sin personal och eftersträvar balans mellan arbete och fritid. Du erbjuds möjlighet att påverka och dela erfarenheter med dina kollegor i arbetet med våra system och processer.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Vid övriga frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef Suzanna Pasku på telefon 08-502 360 53 eller via e-post suzanna.pasku@huge.se.

Sista ansökningsdag: 2024-04-30
Huge Bostäder AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren