Hoppa till innehåll

Butiksansvariga till en mysig liten andelsägd Lanthandel

Publiceringsdatum
29 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Önneköps Lanthandel är en livsmedelsbutik belägen på Linderödsåsen i Skåne. År 2021 tog bygden över driften genom andelsförsäljning och ägs och drivs sedan dess av Önneköps bygdebolag AB. Lanthandeln har ca 2500 artiklar i sortimentet och satsar stort på närodlade/lokalproducerade samt ekologiska varor men håller samtidigt ett brett sortiment för att tillgodose en divers kundkrets.

Utöver försäljningen av livsmedel är lanthandeln en serviceinrättning i egenskap av apoteks-, systembolags- och paketombud. Önneköp är en turistdestination på Linderödsåsen och vi förmedlar därför kartor och information om besöksmål samt hyr ut cyklar och bilsläp.

Önneköps lanthandel har även en mycket viktig funktion i egenskap av social träffpunkt i området och är dessutom ovärderlig för att de personer som inte har tillgång till bil ska kunna bo kvar.

Vi söker nu två 50 % tjänster. Dina arbetsuppgifter består av kassahantering, varubeställningar, packa upp och fylla på varor i butiken, lämna ut paket, bidra till att hålla butiken ren och välorganiserad, marknadsföra butiken i sociala medier, allmän kundservice.

Vi söker dig som är socialt utåtriktad, glad och positiv, full med energi och som klarar att hålla "många bollar i luften". Du ska vara noggrann och ha ett bra bemötande till medmänniskor såsom kunder, leverantörer, medarbetare m.fl. samt gärna ha erfarenhet av kooperativ.

Du ska ha branschvana inom handel samt livsmedelskännedom. Har du dessutom utbildning inom livsmedel/handel är detta meriterande.

Låter detta som något för dig?

Välkommen med din ansökan (cv, personligt brev, referenser) senast 15/8.



Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se