Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

 

ERFAREN LAGERCHEF SÖKES TILL LJUNG

Brinner du för ledarskap och anser att engagerad personal är vägen till framgång? Är du en person som har ett starkt intresse av effektiva logistiklösningar där du får arbeta i en föränderlig miljö med stark tillväxt? Vi söker dig som är en kommunikativ, prestigelös och engagerad ledare och som är villig att anta utmaningen. Nu söker vi en lagerchef till vår lagerenhet i Ljung. 

Exempel på förekommande arbetsuppgifter

  • Ansvarar för den dagliga hanteringen av lagerläggning, lastning och lossning på vårt innelager och vår lagergård.
  • Säkerställer leveranssäkerhet ut mot våra kunder.
  • Daglig ledning och koordinering av lagerverksamheten.
  • Central roll i arbetet med att utveckla och optimera våra logistikprocesser; både när det gäller systemstöd och praktisk hantering av gods.
  • Personalansvar, utbildning och utveckling av lagrets medarbetare.
  • Tillsammans med vår Supply Chain Manager ansvarar du också för förhandlingar och avtal med transportörer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledande befattning inom lager- eller industribranschen. Det är en fördel om du har erfarenhet av SAP. Goda kunskaper i engelska både skriftligt och i tal är ett krav, då koncernspråket är engelska. Även B-körkort är ett krav. 

Några ord från Björn Holmén, Supply Chain Manager?

Hur länge har du arbetat på Pipelife?
Jag har arbetat på Pipelife i snart 13 år. Jag har haft lite olika roller men idag är jag ansvarig för Supply Chain, vilket hos oss innefattar avdelningarna inköp, kundsupport, lager och produktionsplanering.

Varför har du valt att arbeta på Pipelife?
Det är ett spännande bolag i en internationell miljö, som är lönsamt och har en stark framtidstro. Det finns också ett förtroende från koncernen som resulterat i stora satsningar i Ljung som produktionsort.

Vad innebär det att jobba som lagerchef på Pipelife?
Jobbet innebär att du ansvarar för lagerhanteringen och frakter hos Pipelife i Ljung. Tillsammans med ungefär 15 medarbetare optimerar du lagerläggning, lossning och lastning med syftet att förse våra kunder med problemfria leveranser av beställda produkter rätt tid. Det är viktigt att du brinner för ledarrollen och jobbar för att medarbetarna ska må bra och prestera väl. 

Vad tror du är en bra bakgrund för rollen?
En bra bakgrund är att du har arbetat med lager och logistik tidigare, gärna i ledande befattning. På det personliga planet söker vi personer med goda ledaregenskaper och god samarbetsförmåga. Relevant utbildning, liksom kunskaper inom SAP är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person har du goda ledaregenskaper och är bra på att bygga ett lag där alla drar åt samma håll. Du är driven, självständig, strukturerad och arbetar gärna mot uppsatta mål. Du tycker om förändring och utveckling och har en god kommunikationsförmåga. Du är en kulturbärare och ditt ledarskap präglas av tydlighet samt ett coachande förhållningssätt.

Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder en prestigelös arbetsmiljö präglad av engagerade och drivna kollegor. Vi är en internationell koncern med möjlighet till utveckling. Vi arbetar aktivt med värdegrund och kan du identifiera dig med respekt, tillit, passion och kreativitet är vi företaget för dig. Vi har bl.a. friskvårdsbidrag, kollektivavtal och arbetstidsförkortning som förmåner. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde snarast eller efter överenskommelse.  

Kontakt och ansökan
För ytterligare information om tjänsten kontakta Björn Holmén, Supply Chain Manager på telefon 070 509 53 30 eller maila till bjorn.holmen@pipelife.com

Vi tar endast emot ansökan och CV via ansökningsknappen. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
PIPELIFE SVERIGE AB är Sveriges ledande tillverkare inom branschen för plaströrsystem. Våra produkter används inom bl.a. kommunalteknik, jord- och skogsbruk, inomhusavlopp samt kabelkanalisation. Vi är ca 270 anställda och omsatte 2022 drygt 1,3 miljarder kronor. Förutom försäljning i Sverige exporterar vi till flertalet av de europeiska länderna. Vårt svenska huvudkontor och produktionsenhet ligger i Ljung (Herrljunga kommun). Pipelife Sverige ingår i Pipelife International med säte i Wien, Österrike.

Pipelife Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup